Ο Βασίλης Τζίμας για κρέατα «σε ποιότητες άλφα» χτυπάει κάρτα στον «Αρκουμάνη». «Δική μου αδυναμία το μοσχαρίσιο φιλέτο του», λέει.

Ο Βασίλης Τζίμας για κρέατα «σε ποιότητες άλφα» χτυπάει κάρτα στον «Αρκουμάνη». «Δική μου αδυναμία το μοσχαρίσιο φιλέτο του», λέει.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΙΜΑ: «ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ»

Με τον Βαγγέλη συνεργαζόμαστε κοντά στα εφτά χρόνια. Είναι «αδερφός», έτσι τον φωνάζω. Έχει τα πάντα από κρέας και σε ποιότητες άλφα (δική μου αδυναμία το μοσχαρίσιο φιλέτο του). Κι αν καμιά φορά ‒λέμε τώρα‒, κάτι που θέλω εκείνη τη στιγμή του λείπει, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να μου το φέρει. Γι’ αυτό κι εγώ ‒εδώ το λέω‒ θα του ετοιμάσω ένα mix με μπαχαρικά, να έχει στο μαγαζί για τους πελάτες του. Είπαμε, «αδερφός».

«Αρκουμάνης»: Λεωφόρος Μαραθώνος 54, Άνοιξη, τηλ. 210 8141221.

//Ο Βασίλης Τζίμας είναι ο σεφ των εστιατορίων Pegu (Λεωφ. Πεντέλης 113, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6823952) και Mandarin (Κωνστ. Παλαιολόγου 1, Πολιτεία, τηλ. 210 6201081).

Στην επόμενη σελίδα: «Εξαιρετικά αρνάκια από τη Βόνιτσα, “άπαιχτα” μοσχάρια από την Ημαθία…»

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top