Η Μαριλού Παντάκη είναι Brunch Chef στα New York Sandwiches και έχει το Food Blog MadameGinger.com (φωτογραφία: Αλέξανδρος Ιωαννίδης)

Η Μαριλού Παντάκη είναι Brunch Chef στα New York Sandwiches και έχει το Food Blog MadameGinger.com (φωτογραφία: Αλέξανδρος Ιωαννίδης)

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΟΥ ΠΑΝΤΑΚΗ: «ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ MEAT» ΚΑΙ «ΝΟΥΣΙΟΣ ΚΡΕΑΤΑ DELICATESSEN»

– Δρακούλης Meat

Ο Στράτος Δρακούλης συνδυάζει τη δουλειά του (αυτή του κρεοπώλη) με τη μεγάλη του αγάπη (τη μουσική). Στο μαγαζί του, στη Νέα Σμύρνη, μπορείς να αγοράσεις κρέατα άριστης ποιότητας, να ενημερωθείς για τους διάφορους τρόπους κοπής και μαγειρέματος των κρεάτων, αλλά και να περάσεις καλά, να κουνηθείς λίγο όσο περιμένεις την παραγγελία σου και να ακούσεις τα τελευταία hits της ηλεκτρονικής μουσικής. Bonus, οι φανταστικές έτοιμες συνταγές που ετοιμάζουν στο «Δρακούλης Meat», όπως κοτόπουλο mojito, χοιρινή τηγανιά με πράσο, μοσχαράκι καντονέζα και πολλά άλλα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα ρίξεις στο τηγάνι.

«Δρακούλης Meat»: Αγίας Σοφίας 90, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9320211.

nousios2

«Τα κρέατα του Νούσιου είναι πάντα ολόφρεσκα», λέει η Μαριλού Παντάκη.

– Νούσιος Κρέατα Delicatessen

Τον Νούσιο τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Τα κρέατά του είναι πάντα ολόφρεσκα, φτιάχνει υπέροχα λουκάνικα και από εδώ θα πάρεις και τα πιο νόστιμα σπιτικά πολίτικα κεμπάπ.

«Νούσιος Κρέατα Delicatessen»: Ακακιών 52, Μαρούσι, τηλ. 210 6858372.

//Η Μαριλού Παντάκη είναι Brunch Chef στα New York Sandwiches και έχει το Food Blog MadameGinger.com

Στην επόμενη σελίδα: «Αναμφισβήτητα το καλύτερο μοσχάρι και χοιρινό στην πόλη!»

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top