3. Νυχτέρι 2013, Οινοποίηση Χατζηδάκη
Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης επιλέγει Ασύρτικο από ημιορεινούς αμπελώνες με νότιο και ανατολικό προσανατολισμό, στον Πύργο και το Μεγαλοχώρι Σαντορίνης. Ξεκινά τον τρύγο σε προχωρημένη ωριμότητα. Το κρασί αποζυμώνει και ωριμάζει για έξι μήνες σε δρύινα βαρέλια δεύτερης και τρίτης χρήσης, 300 και 500 λίτρων. Όλα αυτά καταλήγουν στην επιβλητική ρώμη, την ατέλειωτη διάρκεια και την απόλυτη τυπικότητα αυτής της ιδιαίτερης Σαντορίνης, ενός υψηλόβαθμου δυναμίτη.
Ενδεικτική τιμή: €21.00
Στην επόμενη σελίδα: Ο πρώτος διδάξας στη δρύινη σχολή της Σαντορίνης.