Τα πικάντικα δεν είναι ό,τι καλύτερο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στις γαρίδες του Ancho Mexican Grill; (Photo credits: Θύμιος Βούλγαρης)

Ancho Mexican Grill

Τις φάγαμε προχθές. Oπως και πολλές πολλές ακόμα φορές. Αν και το καλοκαίρι προσπαθώ να μην το ρίχνω πολύ στα πικάντικα, η γεύση του συγκεκριμένου πιάτου καταφέρνει να υπερκεράσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αίσθημα κάψας. Οι γαρίδες αυτές μαρινάρονται και σερβίρονται με μια πεντανόστιμη σάλτσα, μέσα σε μαλακά ή τραγανά τάκος (τρία εις τον αριθμό παρακαλώ, αν και εύκολα θα έτρωγα και τέταρτο), με chipotle mayo (μαγιονέζα με πιπεριές και σκόρδο), με ψιλοκομμένη ντοματούλα και λάιμ για να δροσίσει τον έκπληκτο ουρανίσκο. Σβήνετε προαιρετικά με frozen μαργαρίτες, μάρκες μπίρας που δε βρίσκεις εύκολα, ή και με δροσερή horchata, ένα αυθεντικά μεξικάνικο δροσιστικό μείγμα από γάλα, ρύζι και κανέλα.

⇒ Κολοκοτρώνη & Γρ Γυφτοπούλου 9, Χαλάνδρι, 210 680 1097
Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, 211 183 1882.

 

Στην επόμενη σελίδα: Γαρίδα στην πιο απλή, αυθεντική και ανεπιτήδευτη μορφή της.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top