Tropical Passion: Όλη η άνοιξη μέσα σε ένα κοκτέιλ

Όταν το κορυφαίο ρούμι Zacapa Solera 23 από τη Γουατεμάλα συναντάει τα τροπικά φρούτα, τότε το αποτέλεσμα ξεχειλίζει από αρώματα και δυνατές γεύσεις.

 

Ένα ντελικάτο κοκτέιλ, ιδανικό τώρα που η μέρα μεγαλώνει και ο καιρός ανοίγει.

Εμπνευσμένη και επηρεασμένη από την άνοιξη, η πλατφόρμα World Class by Diageo που μεταξύ άλλων αναδεικνύει κάθε χρόνο τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη και ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης, προτείνουν ένα κοκτέιλ γεμάτο πάθος και αρώματα.

Συστατικά:
60ml ρούμι Zacapa Solera 23
40ml σιρόπι Fassionola
30ml φρέσκος χυμός λάιμ

ο World Class Winner 2017 Πάνος Κανατσούλης.

Συστατικά για το σιρόπι Fassionola:
1 μάνγκο
1 παπάγια
1 ανανά
3 μπανάνες
5 passion fruit
2 sticks βανίλιας
5 γαρίφαλα
1 μοσχοκάρυδο
3 sticks κανέλας.

Εκτέλεση σιροπιού Fassionola:
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα τηγάνι μέχρι να πάρουν βράση και να γίνουν φυσική καραμέλα. Τα περνάμε από μια σίτα και στη συνέχεια αποθηκεύουμε το περιεχόμενο σε αποστειρωμένο βάζο.

Εκτέλεση κοκτέιλ:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ψηλό, κεραμικό ποτήρι με άφθονο τριμμένο πάγο. Ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού για μερικά δευτερόλεπτα.

Tip: Γαρνίρουμε με κορυφές φρέσκου δυόσμου και αποξηραμένο ανανά ή άλλο εξωτικό φρούτο.

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε στέκια στο κέντρο της Αθήνας για after office drinks

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top