Στο Noel (αριστερά) και το Upupa Epops (δεξιά).

Τρεις ημέρες γεμάτες κοκτέιλ. Τρεις ημέρες γεμάτες από αλκοολική χάρη (πάντα με προσοχή) για να μετατρέψει τη φθινοπωρινή Αθήνα σε ευφάνταστο σκηνικό. Η καρδιά της πόλης θα χτυπήσει στους ρυθμούς των Urban Alchemies parties.

Από τις 7-9 Νοεμβρίου καλό είναι να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας, καθώς το συγκεκριμένο ταξίδι περιλαμβάνει 15 συναρπαστικά events, σε 10 μπαρ που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, παρέα με τα: Belvedere Vodka,  Jose Cuervo Tequila και Hendrick’s Gin.

Στο Barreldier (αριστερά) και στο Bartesera (δεξιά).

Το Urban Alchemies αποτελεί μια συναρπαστική διαδρομή που ενώνει την αθηναϊκή bartending σκηνή με μερικά από τα 50 πιο αναγνωρισμένα bars παγκοσμίως. Από το Λονδίνο μέχρι τη Βηρυτό και από τη Βαρκελώνη μέχρι την Ιαπωνία, οι πιο επιδραστικοί bartenders του κόσμου καταλαμβάνουν την Αθηναϊκή bartending σκηνή, μοιράζονται τα μυστικά τους και αναδεικνύουν με τις δεξιότητες τους, τη Belvedere Vodka, τη Jose Cuervo Tequila και το Hendrick’s Gin δημιουργώντας πρωτοποριακά cocktails που θα απογειώσουν την εμπειρία του fine drinking.

Μετρώντας αντίστροφα για το πιο συναρπαστικό φθινόπωρο, το Urban Alchemies αποτελεί ένα νέο θεσμό που θα  φέρει την Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσμιας μπαρ σκηνής. Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου γεμίζει με parties και δίνει άπλετους λόγους στους λάτρεις του καλού ποτού αλλά και των cocktails, να μην χάσουν ούτε μια στάση αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού.

Ο… χάρτης του τριημέρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου

Δευτέρα 07/11

– Barro Negro – Jose Cuervo cocktails by Shingo Gokan
– Bartesera – Hendrick’s gin cocktails by Bar Immertreu, Berlin
– Noel – Belvedere cocktails by Agelos Bafas
– Upupa Epops – Hendrick’s gin cocktails by Nauticus Bar, Edinburgh

Τρίτη 08/11

– Amber – Jose Cuervo cocktails by La Punta Expendio De Agave, Rome
– Barreldier – Hendrick’s gin cocktails by Dead End Paradise, Beirut
– Bartesera – Hendrick’s gin cocktails by Cloakroom Bar, Montreal
– Kukos – Belvedere party / DJ set with Chris IDH
– Noel – Belvedere cocktails by Maxim Schulte
– Tekila – Jose Cuervo party / DJ set with Dj Manolaco
– The Bar in Front of the Bar & The Rumble in the Jungle – Belvedere cocktails by Tayer + Elementary (Alex Kratena), London & Little Mercies, London

Τετάρτη 09/11

– Barro Negro – Jose Cuervo Paloma Party with Three Cents
– Noel – Hendrick’s gin cocktails by Nightjar Bar, London
– Tailor’s House – Belvedere cocktails by Termini Bar, London
– Tekila – Jose Cuervo cocktails by Pinata Cantina cocktail bar, Barcelona

 

//Το ταξίδι του Urban Alchemies δεν σταματά εδώ: Το κοινό θα έχει την ευκαιρία απολαμβάνοντας μοναδικά cocktails από κάθε brand να συμμετάσχει στον πιο συναρπαστικό διαγωνισμό. κερδίζοντας 1 ταξίδι για 2 άτομα στο Λονδίνο.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top