Σοκολατένια τριαντάφυλλα. Tρώγονται όπως οι επιθυμίες.

Στις 14 Φεβρουαρίου πώς σκέφτεστε να περάσετε τη μέρα σας; Μπορεί να έχουν ειπωθεί πολλά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εντούτοις οι ρομαντικές ψυχές εξακολουθούν να την πιστεύουν και να την γιορτάζουν. Δικαίωμά τους και πολύ καλά κάνουν. Αλλωστε, σε ζητήματα καρδιάς δεν υπάρχει ένας απαράβατος νόμος.

Από την άλλη, με τις παρούσες συνθήκες τα πράγματα δεν επιτρέπουν και πολλές ευφάνταστες ιδέες. Τα εστιατόρια είναι κλειστά, τα μπαρ επίσης. Ακόμη και η αγορά ενός δώρου για την αγαπημένη ή τον αγαπημένος μας από κατάστημα είναι, πλέον, μια ολόκληρη διαδικασία. Αυτό το… κενό έρχεται το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία να το καλύψει με τον γνωστό αρτιστίκ τρόπο του.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει και το Caviar & Champagne Valentine’s menu, με σαμπάνια Taittinger και χαβιάρι.

Αυτό που ετοιμάζει η ομάδα των σεφ του ξενοδοχείου είναι μια κομψή γαστρονομική εμπειρία, ειδικά φτιαγμένη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ας μην ξεχνάμε πως ο έρωτας περνάει -και- από το στομάχι. Επομένως, τι καλύτερο από το να γιορτάσει κανείς αυτή την ξεχωριστή ημέρα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του απολαμβάνοντας ένα αυθεντικό ρομαντικό δείπνο για δύο;

Μπορείτε να το κάνετε εικόνα: να έχετε ετοιμάσει το σπίτι σας, να έχετε ρυθμίσει το φωτισμό, να έχετε βάλει την αγαπημένη σας μουσική και πάνω στο τραπέζι να έχουν απλωθεί τα καλούδια που θα έχουν ετοιμάσει για εσάς οι σεφ της Μεγάλης Βρεταννίας.

Η ευωχία είναι κι αυτή μια μορφή έρωτα. Υποδεχτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο με φρεσκοψημένα μπλινίς, πατέ καπνιστού σολομού, και γαρίδες με περγαμόντο και τζίντζερ. Για πρώτο πιάτο απολαύστε μια μεστή σούπα κάστανο με κρέμα αμαρέτο, στη συνέχεια προσούτο San Daniele, μοτσαρέλα «di bufala», ραντίτσιο και ψητό μάνγκο και η εμπειρία απογειώνεται με το τρυφερό φιλέτο από μοσχάρι γάλακτος, ραγού μανιταριών του δάσους σε κρούστα, πουρέ από ψητές ρίζες και λαχανικά εποχής στον ατμό.

Τον πιο γλυκό επίλογο σφραγίζει το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με μους «bitter» σοκολάτας, κρέμα καραμέλας και brownies με καρύδι πεκάν. Το όλον τιμάται 120 ευρώ για δύο άτομα.

Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης προτείνει το Caviar & Champagne Valentine’s menu, το οποίο σας δίνει την επιπλέον δυνατότητα να απολαύσετε την εκλεκτή σαμπάνια Taittinger Brut καθώς και το μοναδικό Royal Gold Reserve χαβιάρι.

 

⇒Παραγγελίες καθημερινά, από τις 11:00 ως τις 19:00, στο 2103330748.

 

Διαβάστε ακόμα: Απολαύστε το απογευματινό τσάι της Μεγάλης Βρεταννίας στο σπίτι σας.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top