Βολάκι Άνδρου, Κρεβασάρα: «Ανώτερο της παρμεζάνας!»

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός δοκιμάζει και προτείνει.

Φωτογραφία :
Μόνικα Κρητικού
 
_MG_8433

Δια χειρός του Ανδριώτη Νίκου Ασούτη.

Η μακαρονάδα έχει τη θέση της σε κάθε ελληνικό σπίτι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα: με κιμά, με μοσχοβολιστή σάλτσα ντομάτας, με θαλασσινά… Και μαζί της, ιδανική συντροφιά, φρεσκοτριμμένο τυρί. Ελληνικό, αγνό, παραδοσιακό. Όπως το σκληρό και με αλμυρούτσικη, δυνατή, γεύση βολάκι της Άνδρου (από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα), που –δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε– είναι πολύ ανώτερο της παρμεζάνας. Το φτιάχνει στο Κόρθι –μαζί με πολλά ακόμη εξαιρετικά είδη τυριών– ο Ανδριώτης Νίκος Ασούτης.

Επικοινωνήστε μαζί του για να μάθετε πού θα το βρείτε. Εγώ στην Αθήνα το προμηθεύομαι συσκευασμένο από το Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής.

 

//Τυροκομικά Άνδρου Κρεβασάρα, Κόρθι Άνδρου, τηλ. 2282061304

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top

Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close