go_bloodyshiraz

Το κόκκινο τζιν.

Το τέλειο πάντρεμα

Αν κάποιος πρότεινε το συνδυασμό του τζιν με κόκκινο κρασί, σίγουρα θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο να τον βάλουν σε ένα θεραπευτικό πρόγραμμα δώδεκα σταδίων. Στο Healesville, στην περίφημη αμπελουργική περιοχή της Yarra Valley, στην Αυστραλία, οι ποτοποιοί της Four Pillars Gin δημιούργησαν κάτι καινούργιο. Πήραν σταφύλια ποικιλίας Syrah, τα εμπότισαν σε τζιν για οκτώ εβδομάδες, ύστερα έλειωσαν τις ρόγες μέσα σε Rare Dry Gin, για να δημιουργήσουν το Bloody Shiraz Gin. Το οινοπνευματώδες έχει ένα καταπληκτικό πορφυρό χρώμα με νότες σμέουρου, κουμαριού και μπαχαρικών.

Πίνεται στρέιτ με μια φέτα πορτοκάλι, τόνικ που του δίνει ένα λαμπερό ροζ χρώμα ή πειραματιζόμενοι με κοκτέιλ.

Four Pillars Gine. Τα 700 ml από $ 85 Αυστραλίας.

www.fourpillarsgin.com.au

 

Διαβάστε ακόμα: Τα 7 «αμαρτήματα» του Negroni.

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top