Μια εξαιρετική σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum, δια χειρός Νάσου Κοκκώνα.

Μια εξαιρετική σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum, δια χειρός Νάσου Κοκκώνα.

Τώρα που ο καιρός έχει κρυώσει για τα καλά και τα βράδια μάς αρέσει να μαζευόμαστε σε σπίτια, όλοι οι φίλοι ψάχνουμε την καλύτερη ιδέα για το τι καινούργιο θα δοκιμάσουμε – εννοώ, πάντα, φαγητό με ουσία και γεύση. Εγώ, για μια τέτοια βραδιά, επέλεξα ένα από τα προϊόντα της εξαιρετικής σειράς «Το Χασαπάκι» (από το ομώνυμο κρεοπωλείο, με ιστορία από το 1976, στη Ροδόπολη Σερρών) που μόλις είχα ανακαλύψει. Συγκεκριμένα, το χοιρινό καπνιστό ριγανάτο: όλη η νοστιμιά του καπνισμένου χοιρινού (από επιλεγμένα κομμάτια του), συνδυασμένη πανέμορφα με τα αρώματα της ρίγανης. Μπορεί να συνοδεύσει θαυμάσια φρυγανισμένο ψωμί, ψητές κόκκινες πιπεριές, μυρωδάτες ελιές, ξιδάτα τουρσιά και είναι εκλεκτός μεζές για μπίρα, ούζο ή τσίπουρο.

Ο Νάσος Κοκκώνας, δεύτερης γενιά κρεοπώλης, από τη Ροδόπολη Σερρών, εδώ και εννέα χρόνια έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική σειρά τυποποιημένων προϊόντων σε συσκευασία vacuum. Εννοείται πως τα έχω τιμήσει σχεδόν όλα: εκτός από το χοιρινό καπνιστό ριγανάτο (πρώτο στην προτίμησή μου), ξεχωρίζω επίσης τον βουβαλίσιο καβουρμά, το βουβαλίσιο καπνιστό κρέας και τα χοιρινά λουκάνικα. Όλα φτιαγμένα με μεράκι, γνώση και ειλικρινή αγάπη για το αληθινό φαγητό. Εγώ τα προμηθεύομαι από το «Παντοπωλείο Μεσογειακής Διατροφής», διατίθεται όμως και σε άλλα σημεία πώλησης –επικοινωνήστε μαζί τους.

 

//Το Χασαπάκι: Ροδόπολη Κερκίνης Σερρών, 23270 22093 και 6977 226943, www.toxasapaki.gr

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top