Άνoιξε πριν από ένα χρόνο.

Ζέμπρες στα βόρεια προάστια δύσκολο να συναντήσετε. Ζέμπρες που ακούνε τζαζ, όμως, είναι σφόδρα πιθανό. Το Zebra Bar Athens στο Νέο Ψυχικό συνεχίζει απτόητο με τα live του, τα οποία, φυσικά, είναι αποκλειστικά εστιασμένα στην τζαζ μουσική. Σήμερα, 3 Απριλίου, θα είναι το τρίτο κατά σειρά, επομένως ιδού ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τον μήνα και την εβδομάδα σας.

Με σήμα τη ζέβρα.

Το Zebra Bar Athens ξεχωρίζει για την αισθητική του χώρου με την επιβλητική μπάρα, αλλά και τον cool χαρακτήρα του.

Το Zebra Bar Athens άνοιξε τις πόρτες του στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού πριν από ένα χρόνο, φέρνοντας κάτι διαφορετικό σε αυτήν, όντας ένα κλασικό μπαρ με twists και άποψη. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα jazz bars να βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ποιος ο λόγος να μην τα απαντήσουμε και κάπου πιο βόρεια;

Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή meeting points της ευρύτερης περιοχής, ξεχωρίζοντας για την αισθητική του χώρο του με την επιβλητική μπάρα, τον cool χαρακτήρα του και την εξαιρετική δουλειά του Χρήστου Χουσέα και της ομάδας του μπαρ στο κομμάτι των ποτών.

Ο Χρήστος Χουσέας και η ομάδα του έχουν αναλάβει το κομμάτι των ποτών.

Το Zebra Bar Athens έδειξε όλο αυτό το διάστημα και την έμφασή του στην καλή μουσική, κάτι που μαρτυρούν οι πολύ σημαντικές επενδύσεις σε έναν από τους πιο «καθαρούς» ήχους της πόλης και τη φιλοξενία αρκετά σημαντικών DJs στα decks του, με μεγάλη μάλιστα συχνότητα.

Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψετε ένα από τα πιο καλοδουλεμένα στέκια της Αθήνας.

Εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει το νέο μουσικό του κεφάλαιο, με τα Zebra Jazz Sessions. Προσαρμοσμένα πάντοτε στο ύφος και τη γενικότερη προσωπικότητα του μπαρ, τα lives έρχονται να προσθέσουν ακόμη μία αφορμή για να βρεθεί κανείς στον αριθμό 7 της Περικλέους.

Ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος που θα εμφανιστεί απόψε είναι ένας από τους σημαντικότερους τζαζ μουσικούς της γενιάς του και με αξιόλογη πορεία στην εγχώρια σκηνή.

Το τρίτο Live Jazz Session, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 (στις 20.00), θα έχει μια κλασική Jazz Standard αισθητική: Ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς της γενιάς του και με σημαντική πορεία στην εγχώρια jazz σκηνή, θα είναι εκείνος που θα δώσει το ρυθμό, έχοντας στο πλευρό του σπουδαίους σολίστ, όπως τον Αλέξανδρο Λυκοθανάση (πιάνο), τον Γιώργο Κωστόπουλο (κοντραμπάσο) και την ανερχόμενη, εξαιρετικά ταλαντούχα vocalist Αναστασία Κωνσταντινίδου.

 

//Info
Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό, Tηλ./ Kρατήσεις: 6986 391009.

 

Διαβάστε ακόμα: Πεντηκοστάριον. Το χρυσό ιωβηλαίο μιας αθηναϊκής παμπ.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top