Ως άλλη Εμμανουέλα.

Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Ποτέ δεν είχε εδώ που τα λέμε, ειδικά όταν η διαχρονικότητα της ομορφιάς διατρανώνεται με κάθε τρόπο. Η Τζένιφερ Λόπεζ είχε την τύχη ενός καλού γονιδίου, το οποίο εκείνη επαύξησε συν χρόνω, με αποτέλεσμα, σήμερα στα 53 της να μοιάζει περισσότερο ποθητή από όσο νέα. Τι να κάνουμε, την έκλεψε ξανά ο Μπεν Άφλεκ.

Σαν να φοράει το γαλάζιο του ουρανού.

Γιατί κάνει τέτοιο γκελ στους άντρες; Υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στην παγκόσμια showbiz που έχουν έντονο σεξαπίλ, που είναι νεότερες, που το σώμα τους είναι πιο κρουστό και στιλπνό. Υπάρχουν κι άλλες καλλονές που με τα θέλγητρά τους είναι ικανές να σε κάνουν να ακούς ασμένως το τραγούδι των Σειρήνων. Γιατί αυτή;

Είναι ένα από τα σύγχρονα σύμβολα θηλυκότητας που δεν κουβαλούν την απρόσιτη χάρη μιας σνομπ ντίβας.

Κράτα μια βουκαμβίλια και για ‘μάς, J.Lo.

Διότι η J.LO είναι ταυτόχρονα ένα προσιτό και συνάμα ιδεατό πρόσωπο. Εξακολουθεί να δείχνει γήινη, αν και ελάχιστοι είναι οι τυχεροί που έχουν την ευκαιρία να την πλησιάσουν και να την αγγίξουν. Είναι, ωστόσο, ένα από τα σύγχρονα σύμβολα θηλυκότητας που δεν κουβαλούν την απρόσιτη χάρη μιας σνομπ ντίβας ούτε και την παγωμένη ομορφιά ενός θηλυκού ξένου με τα ανθρώπινα. Δεν είναι πορσελάνινη, αλλά υπό συνθήκες μια γυναίκα οικεία που τυχαίνει να έχει τόσο πολύ ταλέντο που δεν γίνεται να μην αγγίξει την κορυφή.

Τι ηλικία έχει αυτό το βλέμμα;

Η ομορφιά της, καίτοι ο φωτογράφος επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλές στάσεις – κλισέ, παραμένει αφτιασίδωτη, πηγαία, ειλικρινής.

Για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας της Intimissimi χρειάστηκε να μεταβεί στην αγαπημένη της Ιταλία, άλλωστε εκεί πέρασε και τον μήνα του μέλιτός της πρόσφατα. Φωτογραφημένη με τα εσώρουχα της σειράς Pretty Flowers της Intimissimi, η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει πιο φωτεινή από ποτέ. Η ομορφιά της, καίτοι ο φωτογράφος επέλεξε να χρησιμοποιήσει πολλές στάσεις – κλισέ, παραμένει αφτιασίδωτη, πηγαία, ειλικρινής.

Ήρεμη και αφτιασίδωτη.΄

Η νέα καμπάνια σε κάνει να δεις με άλλο μάτι ακόμη και την καλτ ψάθινη πολυθρόνα που έκανε γνωστή την πάλαι ποτέ κινηματογραφική Εμμανουέλα ως ένα ευκρινές στοιχείο ερωτικής νωχέλειας που όχι μόνο δεν αποκαθηλώνεται, αλλά αναδεικνύεται περαιτέρω από το χυμώδες σώμα της Τζένιφερ Λόπεζ.

Τη στιγμή που την λούζει το φως.

Η φωτογράφηση έγινε σε ένα ιταλικό σπίτι που σφύζει από φως και παλλόμενα χρώματα, κάτι που έρχεται σε σύζευξη με τα χρώματα των εσωρούχων (ροζ και τιρκουάζ) της Intimissimi: το αποτέλεσμα προσφέρει νότες χαλαρότητας και ερωτισμού. Αν προσέξει κανείς το πρόσωπο της Τζένιφερ, πάνω του έχει αποτυπωθεί ο δελεασμός της ησυχίας και της πληρότητας.

 

Διαβάστε ακόμα: Ωδή του Mario Testino στις δυναμικές γυναίκες.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top