Most Viewed

Ενας από τους πλέον φημισμένους προορισμούς για να κάνετε Ανάσταση και Πάσχα. Πού θα βρείτε τα καλύτερα παραδοσιακά φαγητά, το εστιατόριο που είναι μέσα σε κάστρο, τα γλυκά που «μιλάνε», αλλά και τα σημεία πολιτισμού και ιστορίας του νησιού. Μας ξεναγεί η Ήρα Σινιγάλια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα δοκιμάσετε το πιο αφράτο αγριοκούνελο; Πού φτιάχνουν παραδοσιακά κατιμέρια και κοτόπιτα στον ξυλόφουρνο; Η Άνθεια Κώτση, η ψυχή πίσω από το γαστρονομικό φεστιβάλ Lemnos Philema, μας ξεναγεί στην δική της Λήμνο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Γιουβετσάκι με αχινό. Γιαπράκια με λαγό ή, μήπως, dumpling γεμιστά με κιμά πάνω σ’ έναν πουρέ μελιτζάνας; Ο Βασίλης Δημαράς προτείνει έξι εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτείτε αν βρεθείτε στο Νησί των Ιπποτών.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πάει καιρός που η Τήνος έχει αποσυνδεθεί από την εικόνα του θρησκευτικού τουρισμού, και μάλιστα τείνει να γίνει επικίνδυνα της μόδας. Απολαύστε τη, όσο αντέχει. Ο Νίκος Νυφούδης μάς ξεναγεί στα καλύτερα στέκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Από τυρολουκουμάδες με μαρμελάδα ντομάτας, μέχρι τις καλύτερες τηγανητές πατάτες που έχετε φάει στη ζωή σας. Ο Πέτρος Δεμερτζής γράφει πού θα τα βρείτε στην Αστυπάλαια. Γκαραντί επιλογές!

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ιστορικός τέχνης Μαρία-Θάλεια Καρρά, μας ξεναγεί στα αγαπημένα της στέκια στην Πάτμο. Πού θα βρούμε αυθεντικά παραδοσιακά προϊόντα, πού θα φάμε την καλύτερη μηλόπιτα του νησιού και ποιες ταβέρνες θα μας μείνουν αξέχαστες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς, τυρένιες απολαύσεις, φρέσκο παγωτό στο χέρι, μπαλκόνια στα σύννεφα και άσπρη άμμος. Η ποιήτρια Ευθυμία Γιώσα φωτογραφίζει τα αγαπημένα της μέρη στην Κίμωλο και γράφει για εκείνα που μας προτείνει να επισκεφθούμε οπωσδήποτε.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η συγγραφέας Ηρώ Σκάρου μάς ξεναγεί με γλαφυρό τρόπο στη δική της Ικαρία. Οι καλύτερες παραλίες για διάβασμα και κολύμπι. Πού θα φάμε πιταράκια της γιαγιάς, το παραδοσιακό σουφικό και λουκουμάδες.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Κάντε το εικόνα: Είστε σε ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία των Κυκλάδων την ώρα που δύει ο ήλιος, και συνοδεύετε το απεριτίφ σας με εκλεκτά, παγωμένα στρείδια και άλλα δημιουργικά πιάτα με θαλασσινά. Το σκηνικό είναι ακαταμάχητο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αν είστε στη Λακωνία αφήστε την Θέμις Φούλια να σας πάει στα κατάλληλα μέρα για γουρουνοπούλα, προβατίνα κοντοσούβλι, αυθεντική ντόπια σφέλα, κολοκυθοκορφάδες και ντολμαδάκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Πού θα φάτε την πιο τραγανιστή τυρόπιτα και τα καλύτερα μαγειρευτά του νησιού; Σε ποιο μπαρ θα βρείτε εγγυημένα ποτά και ποια παραλία μαζεύει τον «καλύτερο» κόσμο; Η δημοσιογράφος του MEGA, Νέτη Φίλια, μάς μεταφέρει στην αγαπημένη της Τζιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Εκεί που κολυμπάει η φημισμένη ελληνική γαρίδα και αναπαράγονται 33 είδη ψαριών. Ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης πραγματοποιήσαμε ένα γαστρονομικό ταξίδι «παρέα» με τη Mercedes Benz GLC 300 4matic και μας παρουσιάζει τρία εκλεκτά στέκια.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top