Most Viewed
Κώστας Πετρόπουλος Η Μαργαρίτα του Master Chef: ευτυχώς καμιά φορά κερδίζει το αυθεντικό 

Το κορίτσι που κέρδισε χθες τον διαγωνισμό του Master Chef αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι παίκτες από το τηλεοπτικό κοινό. Δεν ξέρουμε αν φτιάχνει καλά το αρνάκι ή τον αστακό, δεν τα έχουμε δοκιμάσει, αλλά καταλάβαμε πώς είναι να προβάλλεις ένα αυθεντικό πρόσωπο σε ένα παιχνίδι τηλεοπτικών ρόλων.

10.06.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ναι σε προνόμια για τους εμβολιασμένους 

Θα έχουμε στο άμεσο μέλλον δύο κατηγορίες πολιτών; Θα περιπέσουν σε δυσμένεια οι μη εμβολιασμένοι σε σχέση με εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου; Η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ανάψει φωτιές.

08.06.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ο καταξιωμένος πολωνοελβετός βιολονίστας μιλάει στον Δημήτρη Κιουσόπουλο για τη σχέση του με την Ελλάδα, τον δημιουργικό του οίστρο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και για τη συμμετοχή του στη διεθνή θερινή μουσική ακαδημία που θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες τον Ιούλιο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η χαρά των σινεφίλ. Επιστρέφει από τις 31 Μαΐου το συλλογικό σινεμά «Δυστυχώς, Ήταν Παράδεισος» της δραστήριας ομάδας locus athens με ταινίες που εξερευνούν τον ανοιχτό διάλογο ανάμεσα στον ελληνικό, τις μεσανατολικό και τον βορειοαφρικάνικο κινηματογράφο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τι θα γίνει με τις αξίες των ακινήτων. Ποιες περιοχές είναι οι ευνοημένες και ποιες έχουν πληγεί. Πώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επηρεάσουν τις επιχειρήσεις. Τι ακριβώς ψάχνουν πλέον οι νέοι μισθωτές και αγοραστές. Γράφει ο Βασίλης Αστεριάδης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ποίηση στα χρόνια της κρίσης, μέσα από ανέκδοτη δουλειά των πιο ταλαντούχων νέων ποιητών μας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η καναδή μουσικός παρέλαβε το μουσικό βραβείο Léonie Sonning 2020. Μια σπάνια καλλιτέχνις, καθώς εκτός από το τραγούδι διακρίνεται και στη διεύθυνση ορχήστρας. Γράφει ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η Wine Vixen του Αndro, Εύα Μαρκάκη, βρέθηκε σε ένα En primeur tasting και δοκίμασε 20 και βάλε διάσημα chateaux και τις εμφιαλώσεις τους για το 2020 που θεωρείται ήδη μια καλή χρονιά για το Bordeaux. Γράφει ποια της έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Η πολιτική εκμετάλλευση μιας στυγερής δολοφονίας 

Πριν ακόμη κοπάσει ο αποτροπιασμός και ο θρήνος για τη στυγερή δολοφονία της νεαρής γυναίκας στα Γλυκά Νερά, τα κόμματα της αντιπολίτευσης έσπευσαν να ρίξουν επιπλέον νερό στο μύλο της ανασφάλειας της κοινωνίας. Κι όμως, είναι φύσει αδύνατον να υπάρχει ένας αστυνομικός για κάθε πολίτη.

12.05.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι ένας από τους σπουδαιότερους αρωματοποιούς. Μιλάει αποκλειστικά στο Andro και την Ήρα Σινιγάλια για τις εμπνεύσεις του και για την Ελλάδα. Μοιράζεται και το μυστικό πώς να διαλέγεις σωστά το άρωμά σου -κάτι που μοιάζει με τον έρωτα. 

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Η μοίρα του επαγγελματία λαϊκιστή 

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έχασε με κάτω τα χέρια στις περιφερειακές εκλογές της Ισπανίας. Τι παράξενο, τον νίκησε μια «εξελιγμένη» λαϊκίστρια. Είναι νόμος της πολιτικής: αν σπείρεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες. Το είδαμε να συμβαίνει και στη χώρα μας.

06.05.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Θέμις Φούλια Ολες οι «φυλές» του πασχαλινού τραπεζιού 

Ο ξερόλας ψήστης, η αγχωμένη νοικοκυρά, ο βαριεστημένος έφηβος, ο θείος που το παίζει τζόβενο, η ιδιότροπη φίλη, αλλά και τα φαγητά που είναι οι σταρ της ημέρας με πρώτο και καλύτερο το αρνί. Η Θέμις Φούλια κάνει τη χιουμοριστική ανατομία του πατροπαράδοτου πασχαλινού τραπεζιού.

02.05.2021

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top