Most Viewed

Από τον σωστό ύπνο μέχρι μικρά καθημερινά workouts, αυτά είναι τέσσερα εύκολα βήματα που αν τα βάλουμε στο πρόγραμμά μας θα βελτιώσουν τόσο την εικόνα, οσο και την υγεία μας. Ο Personal Trainer Αλέξανδρος Κουτρομάνος μας δείχνει τον τρόπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Ιβάν Γιοβάνοβιτς: η Εθνική Ελλάδας έχει τον «στρατηγό» της 

Ο «στρατηγός», όπως είναι το παρατσούκλι του, συμφώνησε να διαδεχθεί τον Γκουστάβο Πογέτ και να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής, έχοντας μόνο έναν στόχο: την επιστροφή της ομάδας στις μεγάλες διοργανώσεις.

17.06.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης The day after: η δύσκολη τεχνική του ξεκαβαλήματος από το καλάμι 

Το μήνυμα στάλθηκε από τις κάλπες των Ευρωεκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπρεπε να δείξει ότι το έλαβε και ο ανασχηματισμός ήταν θέμα χρόνου. Τώρα, βέβαια, κατά πόσο αυτές οι αλλαγές είναι ουσίας ή για τα μάτια του κόσμου, είναι άλλο θέμα. Γράφει ο Αντώνης Παπαγιαννίδης.

17.06.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η ταινία των Αντονίν Φουρλόν και Φρεντερίκ Φορεστιέ είναι ένα μείγμα, σκοτεινής, σουρεαλιστικής και πολλές φορές φαρσικής κωμωδίας, με λίγες σταγόνες τρόμου. Ένα χαλαρό φιλμ, που μόλις βγήκε στους θερινούς κινηματογράφους. Γράφει ο Ελισσαίος Βγενόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Παύλος Γερουλάνος: ο ευγενής πολιτικός που πρέπει να «επανεξετάσει» η κεντροαριστερά 

Το ΠΑΣΟΚ μπήκε ξανά σε φάση εσωστρέφειας έπειτα από τις χαμηλές επιδόσεις του στις Ευρωεκλογές. Τη στιγμή που τα πανιά του Ανδρουλάκη δεν δείχνουν να φουσκώνουν, η Χαριλάου Τρικούπη θα άξιζε να δοκιμάσει τη λύση του Παύλου Γερουλάνου ως τον επόμενο ηγέτη της παράταξης. Είναι ένας σύγχρονος πολιτικός που κερδίζει στη σύγκριση και με τον Κασελάκη, ενώ μπορεί να διεισδύσει και δεξιότερα.

14.06.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Αυτή είναι η 5η γενιά MINI, που, αν κατάλαβα καλά στην παρουσίαση, γιατί είχε και αντηλιά στο Πόρτο Ράφτη, εφεξής, για τα βενζινοκίνητα 3θυρα και 5θυρα ΜΙΝΙ, όπως και για τα 3θυρα (προς ώρας) αμιγώς ηλεκτρικά, θα συνοδεύεται από το «Cooper».

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η πολυβραβευμένη παράσταση του Damiano Micheletto στο Teatro «La Fenice» της Βενετίας παραμένει συναρπαστική (και οικεία). Την είδε και μας μεταφέρει το κλίμα ο Δημήτρης Κιουσόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Ένας Άγγλος που είχε μεγαλώσει στις ΗΠΑ. Ένας καουμπόι που φοβόταν τα άλογα. Ένας ληστής που άφηνε ποιήματα. Ο Τσαρλς Ερλ Μπόουλς, γνωστός ως Μαύρος Μπαρτ ο Ποιητής, ήταν ο τζέντλεμαν της Άγριας Δύσης. Γράφει ο Κυριάκος Μαργαρίτης, στη στήλη The League of Extraordinary Gentlemen.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Είναι μια μηχανή όπου ο νέος θα μάθει με ασφάλεια, ο έμπειρος θα διασκεδάσει ενώ όλοι κάποια στιγμή θα θέλουν να την δοκιμάσουν στο ασφαλές περιβάλλον μιας πίστας. Και η εμφάνισή της εντυπωσιάζει. Την οδήγησε ο Σπύρος Γλύκας.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ιάσων Δάρρας Ευρωεκλογές 24: η Ελλάδα στις παραλίες αναστενάζει & τα κόμματα ψάχνουν μήνυμα 

Περίπου το 70% των Ελλήνων προτίμησε να κάνει κάτι άλλο από το να πάει να ψηφίσει. Την ίδια στιγμή, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχασαν τα στοιχήματα που έβαλαν προεκλογικά, ενώ ρυθμιστής έγινε ο... Κυριάκος Βελόπουλος.

09.06.2024

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Βία, εξουσία και επιβίωση σε έναν έρημο πλανήτη, με φόντο την ελπίδα. Το νέο φιλμ του franchise «Mad Max» μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες και είναι καταιγιστικό. Γράφει ο Ελισσαίος Βγενόπουλος.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Τρία απλά και καθημερινά «βήματα», είναι υπέρ αρκετά ώστε να βγείτε από τη ρουτίνα της καθιστικής ζωής. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και συνέπεια, για να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο. Ο Personal Trainer Αλέξανδρος Κουτρομάνος μας δείχνει τον τρόπο.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top