Most Viewed

Είναι ιερή, το γυναικείο ανάλογο του πέους. Μητέρα του γυναικείου οργασμού, κορωνίδα της ηδονής. Αλλά και παρεξηγημένη από τους περισσότερους άνδρες που δυστυχώς είναι άσχετοι με το θαυμαστό αυτό όργανο, το μόνο που έχει ως αποκλειστικό προορισμό την απόλαυση. Η sex editor Γεωργία Δρακάκη εξηγεί τα πάντα, διεξοδικά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Με ποια λογική πρέπει μόνο οι μαμάδες να μεγαλώνουν τα παιδιά μετά το διαζύγιο; 

Πώς είναι η ζωή μετά το διαζύγιο; Ποιος αναλαμβάνει τα παιδιά; Στην Ελλάδα, το θέμα της επιμέλειας «λύνεται» με τη μητέρα να επιλέγεται στο 90% των περιπτώσεων ως ο μοναδικός γονέας που καλείται να την αναλάβει, αφήνοντας στους πατεράδες λίγες ώρες τον μήνα να δουν τα παιδιά τους.

25.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Διονύσης Μαρίνος 15 χρόνια Άνγκελα Μέρκελ: η «μητερούλα» που αγαπάμε να μισούμε 

Σαν σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2005, η Μέρκελ γίνεται καγκελάριος της Γερμανίας. Το «κορίτσι» του Κολ εξελίχθηκε σε «σιδηρά κυρία» της Ευρώπης και για χρόνια η πιο μισητή πολιτικός στη χώρα μας. Ο χρόνος, όμως, φαίνεται να την δικαιώνει.

22.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

O δικηγόρος του Τραμπ την πάτησε αγρίως: σε δημόσια θέα, η βαφή των μαλλιών του άρχισε να τρέχει στα μάγουλα. Ακολουθούν οδηγίες για να μην την πάθουμε σαν αυτόν. Διότι το βάψιμο των μαλλιών δεν είναι μόνο θέμα απόφασης, αλλά και γνώσης.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Επειτα από 30 χρόνια, ο Κόπολα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και αλλάζει πολλά στην τελευταία ταινία της saga των Κορλεόνε. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου. Επί του παρόντος ας απολαύσουμε το τρέιλερ.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κίμων Φραγκάκης Μπορεί η Ελληνική κεντροαριστερά να διδαχθεί από την πλατιά συμμαχία του Μπάιντεν; 

Ο Μπάιντεν στηρίχτηκε σε μια πλατιά συμμαχία που ξεκινούσε από καραμπινάτους σοσιαλιστές, υποστηρικτές του γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς και της βουλευτού Αλεξάντρια Οκάζιο Κορτές, και έφτανε σε αξιοπρεπείς Ρεπουμπλικάνους που είχαν αγανακτήσει με τις αθλιότητες του Τραμπ. Θα μπορούσε και η Ελληνική κεντροαριστερά να ενωθεί πίσω από μια συναινετική φιγούρα; (Παρακαλούμε μόνο να μην είναι 78 ετών).

10.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Αντώνης Παπαγιαννίδης Αντί για τσίπουρο και σποράκια, 7 αντιπαθητικές παρατηρήσεις 

Διαβάστε την ανάλυση του Αντώνη Παπαγιαννίδη για τις εκλογές - θρίλερ στις Η.Π.Α. Τί ξημερώνει για τα ΕλληνοΤουρκικά; Γιατί είναι πολύ ισχυρότερο από το δικό μας το ΕβραιοΑμερικανικό λόμπι; Και τί γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας των εκλεκτόρων του Τραμπ και του Μπάιντεν;

04.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κίμων Φραγκάκης Όσα μου έμαθε ο Κόνερι 

Ο Κίμων Φραγκάκης θυμάται τη συνάντησή του με τον αξεπέραστο 007 στο Λονδίνο, εξηγεί πώς έγινε... «τζεϊμσμποντολόγος» και μοιράζεται μαζί μας τις αξίες που κληροδοτεί σε κάθε άνδρα ο μεγάλος Sir Thomas Sean Connery.

02.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Κώστας Πετρόπουλος Φανταστείτε να μην είχαμε μπει στην -τότε- ΕΟΚ. Πώς θα ήμασταν σήμερα; 

Σαν σήμερα, 1η Νοεμβρίου 1962, η Ελλάδα διά του Κωνσταντίνου Καραμανλή έκανε το πρώτο επίσημο βήμα προσέγγισης της ΕΟΚ μέσω τελωνειακής σύνδεσης. Ήταν ο προάγγελος της πλήρους ένταξής μας στην Κοινότητα το 1981.

01.11.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Η Χρυσή Αυγή συνετρίβη. Οι κόκκινοι φασίστες πότε; 

Είναι ζήτημα τιμής για την αστική Δημοκρατία να συλλάβει τη συμμορία που προπηλάκισε και ταπείνωσε με αυτό τον χυδαίο τρόπο τον πρύτανη. Είναι ζήτημα τιμής για τη χώρα και την κοινωνία μας.

31.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας λατρεύει τα ζώα-άλλωστε μόλις ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή «Πλάνα με Ουρά» στην ΕΡΤ, που είναι αφιερωμένη στις τετράποδες ομορφιές. Εξηγεί στο Andro την αδυναμία της στις γάτες, αλλά και τους λόγους για τους οποίους  η γουργουριστή Ρίνα της έχει κλέψει την καρδιά.

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Ο Συγκλητικός Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής 

Οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν τη δύναμη και την υποχρέωση να προστατεύσουν τον τρόπο ζωής τους. Αρκεί να σπάσουν τα δεσμά της παραλυσίας που τους έχουν επιβάλει οργανωμένες μειοψηφίες που καταπατούν με τον πιο βάρβαρο τρόπο το συλλογικό μας οικοδόμημα.

26.10.2020

Andro Ο Άνδρας από την αρχή
Button to top