Αθλητική φόρμα με σχέδιο παραλλαγής, κι ας μην είστε trapper.

Σπορτίβικη, ολίγον 80s, γεμάτη ένταση, πρακτική και λειτουργική. Αν πρέπει να οριστεί σε σύνοψη η νέα συλλογή της Ιntimissimi Uomo X FILA για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, τότε αυτά τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν.

Σε αυτή τη συλλογή έχουμε στην πραγματικότητα τη σύζευξη δύο επιτυχημένων «dna». Από τη μια η Intimissimi Uomo είναι ένα σημείο αναφοράς στον κόσμο των ανδρικών εσωρούχων, καθώς ξεχωρίζει για τις μοντέρνες συλλογές της και για τη συνεχή προσοχή στα υλικά και την άνεση του άντρα μέσα και έξω από το σπίτι.

Είναι ευδιάκριτο το λογότυπο της Fila από τις μπλούζες.

Από την άλλη, η «καλτ» FILA που κατάφερε να συνδυάσει με αρμονικό τρόπο την αθλητική ένδυση με ένα πιο urban «λεξιλόγιο». Πρόκειται για ρούχα που άνετα ένας άντρας μπορεί να φορέσει στο γυμναστήριο ή παίζοντας μπάσκετ με τους φίλους του, αλλά να τα φορέσει, με την ίδια ευκολία, σε ένα πρωινό ή απογευματινό περίπατο.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι εταιρείες σχεδιάζουν ρούχα και εσώρουχα που να ικανοποιούν όλους τους τύπους των ανδρών και για όλες τις ανάγκες τους. Αίφνης, έχουμε σ’ αυτή τη συλλογή εκτός από φούτερ και φόρμες, αρκετές επιλογές σε σορτς, μπλούζες, εσώρουχα, T-shirts, παντελόνια, αλλά και μαγιό.

Πρόκειται για ενδύματα που συνδυάζουν την άνεση με τη λειτουργικότητα.

Για την προπόνηση και όχι μόνο.

Τα φούτερ είναι ειδικά κατασκευασμένα από βαμβάκι ή acetate, τα βρίσκουμε με φερμουάρ, αλλά και κουκούλα για όλες τις εποχές. Φυσικά αυτή η συνεργασία «γέννησε» και μια νέα σειρά από εσώρουχα. Ενώ για τη θερινή περίοδο, υπάρχουν επίσης δύο τύποι μαγιό, ένα μεσαίου μήκους και ένα μικρότερο με πλαϊνές σχισμές κατάλληλες για τις θαλάσσιες δραστηριότητές μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι συνθέσεις σε κόκκινο, μαύρο και λευκό, ενώ το λογότυπο «F» της FILA διατρέχει τα ρούχα ανερυθρίαστα. Πρόκειται για ενδύματα που συνδυάζουν την άνεση με τη λειτουργικότητα. Παράδειγμα τα φούτερ και τα παντελόνια που δεν παραμορφώνονται στους αγκώνες και τα γόνατα ακόμη, και μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση.

 

//Κεντρική διάθεση: Calin Group

 

Διαβάστε ακόμα: Intimissimi Uomo – οι τρεις υφές-σωματοφύλακες για τον χειμώνα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top