Samsung "Galaxy S6 Edge"

To Samsung “Galaxy S6 Edge” θα διαθέτει τον ολοκαίνουργιο οχταπύρηνο επεξεργαστή “Exynos 7” και η οθόνη θα καλύπτει όλη την πρόσοψη.

5. Samsung

Για ακόμα μία χρονιά, η Samsung ετοιμάζεται να κλέψει την παράσταση. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει το καθιερωμένο πλέον unpacked event, στο πλαίσιο του οποίου θα αποκαλυφθούν επίσημα δυο νέες high end συσκευές, το “Galaxy S6” και το “Galaxy S6 Edge”. Όπως έκανε η εταιρεία και με το “Note 4”, έτσι και το “S6” αναμένεται να έρθει σε δύο εκδόσεις, μία κανονική και μία όπου η οθόνη του καλύπτει όλη την πρόσοψη, αλλά εκτείνεται και στις δυο πλευρές της συσκευής.
Από τις πολλές διαρροές που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, φαίνεται πως η εταιρεία έχει αλλάξει αρκετά τα υλικά που χρησιμοποιεί, προσθέτοντας αλουμίνιο και γυαλί στα καλά πλαστικά. Η οθόνη αναμένεται να είναι Quad HD, η κάμερα θα έχει ανάλυση 20Mpixel , το λειτουργικό θα είναι Android 5.0, ενώ για τον επεξεργαστή φέτος μάλλον θα δούμε πιο πολλές συσκευές με τον ολοκαίνουργιο οχταπύρηνο “Exynos 7” της ίδιας της Samsung. Τώρα, ποια έκδοση θα έρθει στην Ελλάδα, αυτό δε μπορούμε να το γνωρίζουμε. Προφανώς και θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις και αν θέλετε να τα δείτε όλα ζωντανά, μπορείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο. Η ώρα έναρξης είναι 5 το απόγευμα της Κυριακής, 1 Μαρτίου.

Στην επόμενη σελίδα: η Sony παρουσιάζει Xperia ZA.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top