cover-airism

Tα εσώρουχα “AIRism” είναι η τελευταία καινοτομία του κ. Yanai, ο οποίος διοικεί μια αυτοκρατορία χιλίων και πλέον καταστημάτων σε 14 χώρες και 30 χιλιάδες περίπου υπαλλήλους.

Είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καθημερινότητας ενός άντρα που κατοικεί στα θερμά κλίματα. Πώς θα γίνει στη διάρκεια μιας απαιτητικής μέρας να μην προδοθεί από δυσάρεστες οσμές. Ακούγεται σαν διαφήμιση αποσμητικού, αλλά δεν είναι. Αναφέρεται, όμως, σε κάτι εξίσου σημαντικό: Τα εσώρουχα.

Το ιδιοφυές ιαπωνικό brand Uniqlo, το οποίο καλύπτει ολοκληρωμένα κάθε τομέα ένδυσης για τον άντρα (αυτό ενδιαφέρει εμάς), αλλά και τη γυναίκα, το παιδί, ακόμη και το μπεμπέ, ισχυρίζεται ότι βρήκε τη λύση. Η νέα του σειρά εσωρούχων “AIRism” δεν μυρίζουν ποτέ. Πώς τα κατάφεραν πάλι; Ο mastermind πίσω από τις περισσότερες καλές ιδέες της εταιρείας δεν είναι άλλος από τον 66χρονο Tadashi Yanai, ιδρυτή, πρόεδρο και CEO της Fast Retailing, της μητρικής εταιρείας. Η προσωπική του περιουσία υπολογίζεται στα $ 22 δις. Τον αποκαλούν και Warren Buffett της Ιαπωνίας. Σοφό με λίγα λόγια, μιας και το προσωνύμιο του Buffet, μην ξεχνάμε είναι ο “Σοφός της Omaha”. Τα καθιερωμένα εβδομαδιαία ραντεβού του με τα τρία στρατηγικά τοποθετημένα σε αντίστοιχες γωνιές του πλανήτη think tanks μέσω Skype δίνουν τις απαντήσεις στα περισσότερα προβλήματα και προκλήσεις της εταιρείας. Συνήθως, λένε, είναι ο ίδιος που πρωτοστατεί. Είναι εκείνος που έχει “τις ιδέες τις μεγάλες και εκείνες και τις άλλες”.

Στα καθιερωμένα εβδομαδιαία ραντεβού του μέσω Skype με τα τρία στρατηγικά τοποθετημένα think tanks ανά τον πλανήτη, ο Yanai συνήθως, λένε, είναι που πρωτοστατεί. Είναι εκείνος που έχει “τις ιδέες τις μεγάλες και εκείνες και τις άλλες”.
uniqlo-djocovic

Και ο Τζόκοβιτς φοράει AIRism.

Αυτήν τη φορά η πρόκληση για εσώρουχα που θα αερίζονται κάτι παραπάνω από επαρκώς και, λόγω της σύστασης τους, δεν θα μυρίζουν ποτέ βρήκε την απάντηση στα AIRism. Όχι τυχαία το promo βίντεο που συνοδεύει το λανσάρισμά τους απεικονίζει καθημερινούς ανθρώπους στην υπερβολικά υγρή και ζεστή Ταϊλάνδη. Πώς πραγματοποιούν, όμως, τα AIRism όσα υπόσχονται; Είναι κατασκευασμένα από ειδικό ύφασμα με μικρο-ίνες που επιτρέπουν τρεις φορές γρηγορότερα από το κανονικό t-shirt ή boxer την εξάτμιση του ιδρώτα, στεγνώνοντας σε χρόνο dt και προσφέροντας ένα θαυμάσιο, φυσικό σύστημα δροσισμού για το σώμα.

Η αλήθεια ότι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο πρόσφατο παρελθόν ανάλογη τεχνολογία στα εξειδικευμένα ρούχα των επαγγελματιών αθλητών, αλλά για πρώτη φορά η τεχνολογία αυτή φτάνει στον πολύ κόσμο. Τα AIRism υπόκεινται επίσης σε μια “ειδική επεξεργασία” του υφάσματος από τα οποία κατασκευάζονται, η οποία και εξουδετερώνει τις μυρωδιές του σώματος, λειτουργώντας ως φυσικό αποσμητικό. Παράλληλα, με μια άλλη ακόμη πιο “ειδική” επεξεργασία, λέει, οι ίνες του υφάσματος δημιουργούν μια τέτοια σύσταση που εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων, εξ ου και η εξάλειψη των ανεπιθύμητων οσμών.

Τι; Περιμένατε να διαβάσετε με ακρίβεια ποιες είναι αυτές οι μικρο-ίνες και η ειδική επεξεργασία; Αυτό λέγεται βιομηχανική κατασκοπία, κύριοι! Πρόκειται για πατενταρισμένα μυστικά αξίας δισεκατομμυρίων…

⇒Info: uniqlo.com

Διαβάστε ακόμη: Βρόμα, βρόμα, πόπο βρόμα!

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top