Μερικά ανδρικά αξεσουάρ δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο χρηματιστήριο του στυλ. (Φωτογραφία: medium.com)

Δεν υπάρχει άνδρας που να μην του έχει συμβεί αυτό τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Ποιο; Μα φυσικά να ανοίξει την ντουλάπα του (ή έστω ένα κουτί που είχε ξεχασμένο και σκονισμένο στη γωνία της αποθήκης του) και να βρει ένα ρούχο ή κάποιο αξεσουάρ βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Και όταν λέμε εποχή, δεν εννοούμε ιδιαίτερα μακρινή, μπορεί να είναι και πριν από δύο χρόνια. Ρούχα και αξεσουάρ που δεν είναι άσχημα, αλλά δεν ταιριάζουν με τίποτα με το τωρινό του look.

Βλέπετε το στυλ κινείται, εξελίσσεται και αλλάζει τόσο γρήγορα όσο η τεχνολογία, που πολλές φορές αγοράζουμε κάτι που μας φαίνεται ωραίο και κομψό, αλλά μετά από έξι μήνες νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να το φορέσουμε. Έτσι είναι η μόδα καλώς ή κακώς, «μεταμορφώνεται» μέσα σε ένα βράδυ.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ρούχα και αξεσουάρ που ότι και να κάνουμε δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Έστω κι αν τα έχουμε «κληρονομήσει» από τον πατέρα μας, που τα φορούσε τη δεκαετία του ’60. Και ο λόγος είναι απλός: είναι αυτά που ποτέ δεν έγιναν μόδα, αλλά «γεννήθηκαν» για να είναι διαχρονικά και πάντα επίκαιρα.

Δείτε τα ανδρικά αξεσουάρ που ποτέ δεν χάνουν την αξία τους στο χρηματιστήριο του στυλ:

Στην επόμενη σελίδα: Κοκάλινα γυαλιά ηλίου.

1 2 3 4 5 6

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top