Για εσάς και την κυρία σας. Αμφότεροι πρέπει να είστε ασφαλείς.

Υπάρχουν παπούτσια που τα φορούμε για περπάτημα και δεν διανοούμαστε να αρχίσουμε να τρέχουμε μ’ αυτά. Καιροφυλακτεί πάντα ο κίνδυνος να τραυματιστούμε. Υπάρχουν τα κλασικά running παπούτσια, αλλά ας το σκεφτούμε λίγο λογικά: θα τα φορούσαμε για να ανέβουμε σε μια κακοτράχαλη πλαγιά για να ασκηθούμε;

Επιπροσθέτως, όταν αρχίζει να βρέχει ή να χιονίζει (ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, άρα οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι πάντα με το μέρος μας), θα αποφασίζαμε να φορέσουμε ένα «συμβατικό» ζευγάρι αθλητικά με τον κίνδυνο να βραχούμε; Συνάμα, ο φόβος τραυματισμού παραμένει και σ’ αυτή την περίπτωση έντονος.

Και στυλάτο και αναγκαίο για τις καθημερινές σας προπονήσεις.

Γενικώς, υπάρχουν παπούτσια που κάνουν για ειδικές συνθήκες, αλλά υπάρχει και ένα που κάνει για όλες τις συνθήκες. Και όταν λέμε «όλες» εννοούμε «όλες». Αυτό είναι το Alphacross Blast GTX. Τουτέστιν: θέλετε να ασκηθείτε σε μαλακό terrain; Κάνουν μια χαρά. Θέλετε να τρέξετε σε ένα μέρος που είναι γεμάτο λάσπη; Κάνουν μια χαρά. Αρχισε να πυκνώνει το χιόνι, αλλά εσείς έχετε αποφασίσει να βγείτε έξω; Κάνουν μια χαρά.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα τα Alphacross Blast GTX είναι ότι προσφέρουν στον δρομέα ή και τον απλό περιπατητή μεγάλη πρόσφυση και προστασία ακόμη και στις πιο απαιτητικές διαδρομές.

Εχουμε να κάνουμε με μια εξελιγμένη μορφή παπουτσιού που έχει κατακτήσει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο. Η έννοια του Alphacross είναι συνώνυμη της Salomon, άρα έχουμε έναν ακόμη λόγο να τα προτιμήσουμε.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα τα Alphacross Blast GTX είναι ότι προσφέρουν στον δρομέα ή και τον απλό περιπατητή (αμφότεροι ενδιαφέρονται για την ασφάλειά τους) μεγάλη πρόσφυση και προστασία ακόμη και στις πιο απαιτητικές διαδρομές.

Χάρη στην τεχνολογία Contragrip, ακριβώς στο κάτω μέρος της σόλας, θα ξενοιάσετε από τον κίνδυνο κάποιου επικίνδυνου γλιστρήματος. Η συγκεκριμένη τεχνολογία σας παρέχει το κράτημα που απαιτείται σε κάθε επιφάνεια και κάθε δραστηριότητα. Έτσι, σας προφυλάσσει από αστάθειες και ατυχήματα σε ανώμαλο ή και βρεγμένο έδαφος. Κάτι πολύ συνηθισμένο που τώρα έχουμε τη δυνατότητα να το μειώσουμε στο ελάχιστο.

Για όλες τις καιρικές συνθήκες και για όλα τα terrain.

Ταυτόχρονα, η ενδιάμεση σόλα Energy Cell απορροφά όλους τους κραδασμούς και εγγυάται ομαλή προσγείωση σε κάθε έδαφος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες αθλητές για να έχουμε οξυμμένα αντανακλαστικά ή σώμα που να μπορεί να αντέχει όλες τις καταπονήσεις. Οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε ή περπατάμε για να ξεσκουριάσουμε και να βγούμε λίγο από την περίκλειστη καραντίνα του σπιτιού μας. Οταν το κάνουμε, λοιπόν, πρέπει να έχουμε το κεφάλι μας (και το υπόλοιπο σώμα μας) ήσυχο.

Χάρη στο Senci Fit, το συγκεκριμένο παπούτσι αγκαλιάζει το πόδι από την ενδιάμεση σόλα έως τα κορδόνια εξασφαλίζοντας άνεση και σταθερότητα.

Αν βρέχει; Μην βάζετε άγχος. Το Alphacross Blast GTX είναι αδιάβροχο. Το «GTX» αυτό ακριβώς μαρτυρά και σας λέει. Μην φοβάστε, δεν θα βραχούν τα πόδια φορώντας τα. Διαθέτει ουσιαστικά τη μεμβράνη Gore-TEX που το κάνει ανθεκτικό στο νερό και πολύ ευέλικτο χωρίς να του προσθέτει έξτρα βάρος. Τo Alphacross Blast GTX® της Salomon διαθέτει ανθεκτική και ευέλικτη μεμβράνη GORE-TEX® που καθιστά το παπούτσι αδιάβροχο αποτρέποντας την είσοδο νερού και υγρασίας διατηρώντας το πέλμα στεγνό ενώ παράλληλα διαπνέει κανονικά.

Από τη σόλα καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της ασφάλειας που προσφέρουν τα Alphacross Blast GTX.

Όσο για την εφαρμογή του; Kαι επ’ αυτού δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Χάρη στο Senci Fit αγκαλιάζει το πόδι από την ενδιάμεση σόλα έως τα κορδόνια εξασφαλίζοντας άνεση και σταθερότητα. Εξάλλου γι’ αυτό φροντίζει και το σύστημα Quiklace που κάνει το δέσιμο και το λύσιμο των κορδονιών πιο εύκολο από ποτέ. Η σόλα Contagrip® προσφέρει βέλτιστο αποτέλεσμα σταθερότητας και πρόσφησης σε κάθε έδαφος, ενώ η τεχνολογία EnergyCell απορροφά εσωτερικά όλους τους κραδασμούς. Τέλος, η κορυφαία ποιότητα της Ortholite®  μας δίνει ξεκούραστο βάδισμα και επιπλέον υψηλή απορρόφηση κραδασμών κατά την διάρκεια της άσκησης.

Συμβουλή: το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε μόλις τα αποκτήσετε είναι αυτό: φορέστε τα και ξεκινήστε αμέσως διαδρομές και προπονήσεις. Από την πρώτη κιόλας βόλτα θα αποδειχθούν value for money και value for running.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop & Trade

 

Διαβάστε ακόμα: Clifton 7 – ο καλύτερος «σύμμαχος» για τον δρομέα της πόλης.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top