Η αίσθηση του ανήκειν προβάλλεται έντονα στη νέα καμπάνια της Antony Morato.

Διάθεση για ανοιχτότητα. Πρόθεση να ξεφύγει κανείς από το στενό κλοιό του εαυτού του και να ανοιχτεί στην παρέα, στους φίλους, στη στιγμιαία χαρά. Να ένα αίτημα που αναδύεται ξανά σε όλους μας. Αρκετά μας «πλεύρισε» η μοναξιά και η απομόνωση. Είναι καιρός να ανοιχτούμε στο μεγάλο ρεύμα του κόσμου. Πολύ περισσότερο σε εκείνο τον κύκλο των ανθρώπων που θεωρούμε οικείους.

Η καμπάνια για τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 της Antony Morato εστιάζει σ’ αυτή την αίσθηση του ανήκειν. Την αναγκαιότητα να βρεθούμε ξανά μαζί και να χαρούμε κοινές εμπειρίες και σπάνιες καθημερινές στιγμές που θα μας φέρουν πιο κοντά. Κι όλα σε μια πόλη που πάλλεται από ζωή και αναζητεί ξανά τα πατήματά της.

Τέσσερις φίλοι συναντιούνται με μια έντονα εξωστρεφή διάθεση και με την ελπίδα πως η βόλτα τους μόνο ωραία πράγματα θα τους φέρει.

Ο φωτογράφος Paolo Zerbini επέλεξε ως φόντο την Κοπεγχάγη. Μια πόλη που έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη ταυτότητα λόγω των καναλιών της, αλλά και της υπερσύγχρονης αρχιτεκτονικής της. Όμως, μπορούμε να φανταστούμε οποιαδήποτε μητρόπολη της Ευρώπης (της Αθήνας συμπεριλαμβανομένης), όπου τέσσερις φίλοι συναντιούνται με μια έντονα εξωστρεφή διάθεση και με την ελπίδα πως η βόλτα τους μόνο ωραία πράγματα θα τους φέρει.

Ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε στις μεγάλες βόλτες μας στην πόλη.

Η καμπάνια αποτυπώνει έναν επαναπροσδιορισμό αξιών που επιχειρεί το brand: μια νέα φιλοσοφία η οποία μετατοπίζει την προσοχή από την εγωκεντρική ατομικότητα προς μια εξωστρεφή και, ταυτόχρονα, πιο σύγχρονη κοινότητα. Παράλληλα η νέα συλλογή της Antony Morato διατηρεί όπως πάντα τον κοσμοπολίτικο αέρα του brand.

Οι πρωταγωνιστές στην καμπάνια απολαμβάνουν την αίσθηση του «ανήκειν».

Οι πρωταγωνιστές στην καμπάνια απολαμβάνουν την αίσθηση του «ανήκειν» και αφιερώνουν χρόνο στους δεσμούς που έχουν σημασία για εκείνους: της οικογένειας, των φίλων και της κοινότητας.

Η Antony Morato δεν φοβάται τις χρωματικές αντιθέσεις.

Ο σύγχρονος άνδρας της Antony Morato αποτυπώνεται ξεκάθαρα: ζει στην πόλη και είναι ευπροσάρμοστος, κοσμοπολίτης, ενδιαφέρεται για τους άλλους και είναι πάντα σίγουρος για τον εαυτό του. Η συλλογή δεν φοβάται τις αντιθέσεις και τα έντονα χρώματα.Το μαύρο με το κίτρινο. Το μπεζ με το λευκό.

Αυτή η σύνθεση είναι που δημιουργεί ένα ενδιαφέρον και σύγχρονο μείγμα για τον σημερινό άντρα που αναζητάει ξανά την ταυτότητά του μέσα στον κόσμο, δίχως να περιορίζεται μόνο στον περίκλειστο τοίχο του εαυτού του.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade, 210 34 08 400

Βρείτε τις συλλογές Antony Morato σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο Bloobox.gr

 

 

Διαβάστε ακόμα: Η Antony Morato έχει τα κατάλληλα ρούχα για έναν ροκ χειμώνα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top