Είτε πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας είτε κάτω από αυτήν, η Aston Martin ξέρει να δημιουργεί εντυπωσιακά οχήματα. (Φωτογραφίες: Project Neptune)

  Δεν είναι μια από τις πιο γνωστές, εντυπωσιακές και luxury αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, που ελάχιστοι μπορούν να αποκτήσουν τα μοντέλα της. Είναι και ένα μεγάλο απωθημένο, καθώς δεν υπάρχει άνδρας που να μην θέλει να έχει μια Aston Martin στο γκαράζ του.

  Υπεύθυνος για αυτό το «κόλλημα» φυσικά δεν είναι άλλος από τον James Bond, που από τότε που εμφανίστηκε με την DB5 στο πλευρό του για την ταινία Goldfinger το 1964, έκανε πολλές καρδιές να χτυπήσουν δυνατά. Από τότε η Aston Martin μένει πιστή στις αρχές της, δημιουργώντας σοφιστικέ τετράτροχα, που συνδυάζουν την ομορφιά, την ποιότητα, την πολυτέλεια, τον ερωτισμό και την αγριάδα.

  Το Project Neptune έχει χωρητικότητα 3 ατόμων και οι φήμες λένε ότι η κατασκευή του κόστισε 4 εκ. δολάρια.

  Στοιχεία που πήρε μαζί της, ακόμα και τώρα που αποφάσισε να αφήσει για λίγο τους δρόμους και να βουτήξει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ναι, φαίνεται ότι τα αφεντικά της Aston Martin άφησαν για λίγο τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ και έπιασαν εκείνα του Ιουλίου Βερν. Πριν λίγες ημέρες, τα αφεντικά της Βρετανικής εταιρίας, παρουσίασαν τη νέα τους concept δουλειά, με τίτλο Project Neptune.

  Το σίγουρο είναι ότι ο Daniel Craig θα ήθελε να οδηγεί ένα τέτοιο στην επόμενη ταινία του James Bond.

  Πρόκειται για ένα μίνι-υποβρύχιο χωρητικότητας 3 ατόμων, σε συνεργασία με την Triton Submarines, η οποία «χάρισε» την τεχνογνωσία της στο Project Neptune ενώ από την πλευρά της η Aston Martin έβαλε το design και τα υλικά.

  Πολλές λεπτομέρειες για το project δεν έγιναν γνωστές (οι φήμες θέλουν να κόστισε 4 εκ. δολάρια), ωστόσο το σίγουρο είναι ότι οι παραγωγή των ταινιών του James Bond δεν θα έλεγαν όχι στο να το έχουν στο επόμενο φιλμ. Άλλωστε, καιρός δεν είναι να δούμε και κάτι καινούργιο;

   

  Διαβάστε ακόμα: Το υβριδικό superyacht της Porsche κοστίζει 14 εκ. ευρώ

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top