Το BllocZero18 διαθέτει κάμερα Sony 13 Mpixel, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, Bluetooth 4.0, έχει δυνατότητα υποδοχής SD κάρτας, αλλά και ακουστικών.

Όταν σκέφτεσαι ένα smartphone εν έτει 2018, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό; Μα φυσικά ένα κινητό με μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον 2 κάμερες, έντονα χρώματα, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να χωράει όλες τις φωτογραφίες, βίντεο και τραγούδια που αποθηκεύεις, τα αγαπημένα σου app ώστε να μιλάς με τους «φίλους» σου κι αν μπορεί να βλέπεις και την αγαπημένη σου σειρά σε αυτό, ακόμα καλύτερα.

Δεν διαφωνούμε, τα κινητά σήμερα είναι προέκταση του χεριού μας και το λιγότερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, σε τέτοιο βαθμό που αν το ξεχάσουμε σπίτι νιώθουμε αποκλεισμένοι από τον κόσμο. Αλλά, μήπως τα πράγματα έχουν ξεφύγει λίγο, όταν πληρώνεις π.χ. 1.000 ευρώ για μια συσκευή; Και ειλικρινά, πόσες από τις δυνατότητες που σου παρέχει χρησιμοποιείς πραγματικά και σε καθημερινή βάση;

Ένα ολόμαυρο κινητό, με οθόνη 5.5” και χωρίς χρωματιστά εικονίδια «προκειμένου να μην σου αποσπούν συνεχώς την προσοχή», όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας.

Για αυτό, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, τον τελευταία καιρό κάνουν την εμφάνισή τους εταιρίες που πάνε κόντρα στη μόδα και δηλώνουν «minimal is more». Μια από αυτές είναι και η Blloc, η οποία παρουσίασε το smartphone της, που είναι ο ορισμός του μινιμαλισμού.

Ένα ολόμαυρο κινητό, με οθόνη 5.5” και χωρίς χρωματιστά εικονίδια «προκειμένου να μην σου αποσπούν συνεχώς την προσοχή», όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας. Το BllocZero18, το οποίο παράγεται στη Γερμανία, διαθέτει κάμερα Sony 13 Mpixel, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, Bluetooth 4.0, έχει δυνατότητα υποδοχής SD κάρτας, αλλά και ακουστικών.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κοστίζει 360 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το BllocZero18 μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Διαβάστε ακόμα: Στη Βαρκελώνη για τα Samsung Galaxy S9/S9+

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top