Θυμίζει σε design το κλασσικό Royal Oak του 1972, ωστόσο αναδίδει ένα μοντέρνο άρωμα που το κάνει ιδανικό για καθημερινές στιγμές.

  Audemars Piguet Royal Oak “Jumbo” Extra-Thin

  Ήταν πριν από λίγες ημέρες όταν ο Δημήτρης Κιουσόπουλος μας ταξίδεψε στα «25 χρόνια Royal Oak Offshore, η εμβληματική αξία της Audemars Piguet» βάζοντάς μας μέσα στον κόσμο της γνωστής Ελβετικής ωρολογοποιίας. Το να μιλήσουμε και πάλι για την ιστορία του brand θα είναι επανάληψη, ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε κάτι: ο λόγος που η AP κατάφερε να γίνει μια από τις πιο γνωστές εταιρίες του πλανήτη δεν ήταν μόνο η πολυπλοκότητα των ρολογιών και η ποιότητα των υλικών, αλλά και η μοναδική λεπτομέρεια στον σχεδιασμό. Η αλήθεια είναι πώς από όποια οπτική γωνία κι αν δεις μια δημιουργία της AP, μοιάζει να αγγίζει την τελειότητα.

  Το Audemars Piguet Royal Oak Jumbo Extra-Thin είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας που παρουσιάστηκαν στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης. Θυμίζει σε design το κλασσικό Royal Oak του 1972, ωστόσο αναδίδει ένα μοντέρνο άρωμα που το κάνει ιδανικό για καθημερινές στιγμές. Διαθέτει κάσα 39mm και μπλε καντράν με την κλασσική «Petite Tapisserie» σήμα κατατεθέν της Audemars Piguet, ωστόσο αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η «μίξη» τιτάνιου και πλατίνας σε κάσα και μπρασελέ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορες αντιθέσεις όπως πέφτει το φως πάνω του.

  //Audemars Piguet

   

  Στην επόμενη σελίδα: Το αμερικάνικο στυλ της IWC.

  1 2 3 4 5

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top