Πρόκειται για ένα smart-scooter, που γνωρίζει όλα όσα έχει γράψει ο αναβάτης του στο ημερολόγιο, προτείνει εύκολες διαδρομές, αλλά επιλέγει και κατάλληλες μουσικές.

Δεν είναι απλά μια από τις πιο γνωστές εταιρίες τεσσάρων και δύο τροχών, αλλά μια από τις κυρίαρχους του παιχνιδιού της ασφάλτου. Η BMW, εδώ και 101 χρόνια, ξέρει να δημιουργεί αυτοκίνητα και μηχανές που δεν είναι απλά πρακτικά, αλλά κάνουν τον ιδιοκτήτη τους να τα ποθεί. Και όπως φαίνεται, αυτός είναι ο στόχος της και για τις επόμενες δεκαετίες.

Ουκ ολίγες φορές, τον τελευταίο χρόνο, έχουμε δει πώς αντιλαμβάνεται η BMW το μέλλον: ποιος ξεχνάει την Vision 100 Motorcycle που παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες ή τα φουτουριστικά βίντεό της για το μέλλον των τροχών. Και τώρα ήρθε στο ετήσιο Concorso d`Eleganza Villa d`Este της Ιταλίας να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα πάνω της, με τα σχέδιά της.

Η γερμανική αυτοκρατορία παρουσίασε το Concept Link, ένα σκούτερ που στόχος του είναι να κάνει ακόμα πιο ευχάριστες τις βόλτες μας στο κέντρο της πόλης. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα smart-scooter, που γνωρίζει όλα όσα έχει γράψει ο αναβάτης του στο ημερολόγιο, προτείνει εύκολες διαδρομές, αλλά επιλέγει και κατάλληλες μουσικές.

Σκοπός των υπεύθυνων της BMW είναι «να μπορέσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία της οδήγησης χωρίς κάτι να μας αποσπά την προσοχή».

Παράλληλα διαθέτει ζελατίνα στο οπτικό πεδίο του αναβάτη και οθόνη κάτω από το τιμόνι στο οποίο προβάλλονται βασικές πληροφορίες, ενώ τα κουμπιά αφής στο τιμόνι δίνουν στον οδηγό τη δυνατότητα να επιλέγει διάφορες λειτουργίες του σκούτερ.

Σκοπός των υπεύθυνων της BMW είναι «να μπορέσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία της οδήγησης χωρίς κάτι να μας αποσπά την προσοχή». Ε, μια χαρά τα κατάφεραν.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα πέντε πιο stylish scooters που αξίζει να οδηγήσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top