Μέσα από το ειδικό τμήμα BMW Individual η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μας καλεί να φτιάξουμε τη δική μας BMW, όπως εμείς την ονειρευόμαστε.

Είτε κάποιος είναι γνώστης των τεσσάρων τροχών είτε όχι, οι περισσότεροι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε ονειρευτεί πόσο ωραίο θα ήταν να απολαυσουμε ένα κορυφαίο αυτοκίνητο, διαφορετικό από αυτό που μπορεί «οποιοσδήποτε με λεφτά» να αποκτήσει. Ένα αυτοκίνητο συλλεκτικό, που θα είχε πάνω του την δική μας προσωπική πινελιά, και μια ολόκληρη ιστορία να αφηγηθεί.

Άλλωστε όπως είχε πει κάποτε και ο Orson Welles «δημιουργήστε το δικό σας στυλ. Αφήστε το να είναι μοναδικό για εσάς και αναγνωρίσιμο για τους άλλους». Γιατί αυτή η μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας μέσα του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους δίπλα του.

25 χρόνια ζωής γιόρτασε πρόσφατα η BMW Individual, παρουσιάζοντας μερικά μοναδικά τετράτροχα στο Matsuhisa του Αστέρα Βουλιαγμένης. Το Andro ήταν εκεί.

Σε αυτό τον κόσμο μας βάζει η BMW μέσα από το ειδικό τμήμα της BMW Individual. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στα 101 χρόνια της ύπαρξής της μας έχει χαρίσει μερικά εξαιρετικά μοντέλα, που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην άσφαλτο και λατρεύτηκαν όσο λίγα. Ωστόσο οι υπεύθυνοι της εταιρίας γνωρίζουν ότι ο κόσμος πάντα θα θέλει το κάτι παραπάνω. Και αυτό το «κάτι» προσφέρουν μέσα από τις γκάμες προϊόντων BMW Individual Collection και BMW Individual Manufaktur, που δίνουν τη δυνατότητα στους εκλεκτούς πελάτες να σχεδιάσουν τη δική τους, μοναδική και άκρως προσωπική BMW. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Δέρμα, μέταλλο και ξύλο sur mesure.

Το BMW Individual Collection είναι ένας πρόσφορος συνδυασμός έμπνευσης και δημιουργικής ελευθερίας, καθώς ο αγοραστής καλείται να επιλέξει από τα υλικά και τη χρωματική παλέτα μέχρι ορισμένα επιμέρους σχεδιαστικά στοιχεία. Το χρώμα του αμαξώματος, το δέρμα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι ξύλινες διακοσμητικές επενδύσεις και πολλές ακόμα επιλογές είναι στο χέρι του πελάτη για να τις παντρέψει και να διαμορφώσει το αυτοκίνητο με το δικό του προσωπικό γούστο.

Ποιότητα και πολυτέλεια BMW με ένα άγγιγμα προσωπικό.

Εάν ο BMW aficionado έχει την οικονομική δυνατότητα και την έμπνευση να πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να αφήσει ανεξίτηλη την προσωπική σφραγίδα του στη δική του BMW, τότε μπαίνει στο παιχνίδι η γκάμα προϊόντων BMW Individual Manufaktur. Μια υπηρεσία υψηλού customization όπου κάθε επιθυμία είναι προς συζήτηση και οι τετράτροχες φαντασιώσεις γίνονται πραγματικότητα. Εδώ ο πελάτης μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως εξατομικευμένο αυτοκίνητο, απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα του που θα είναι για πάντα μοναδικό. Όπως λέει και η ίδια η BMW «πρόκειται για μια υπηρεσία, όπου εσείς οι ίδιοι γίνεστε και σχεδιαστές και μηχανικοί του αυτοκινήτου σας».

Στη BMW Manufaktur οι πιο εκκεντρικές απαιτήσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όπως οι εικονιζόμενες λεπτομέρειες από δέρμα… σολομού (!) στην καμπίνα.

Εν ολίγοις το BMW Individual Collection είναι μια υπηρεσία παραμετροποίησης του αυτοκινήτου, με βάση συγκεκριμένες επιλογές από κορυφαία μεταλλικά χρώματα των οποίων η φωτεινότητα αλλάζει ανάλογα με τη γωνία και την ώρα, λεπτόκοκκα δέρματα merino, γενναιόδωρη ξυλεία με πανέμορφα «νερά»κ.α. Στη δε γκάμα BMW Individual Manufaktur φεύγουμε από τις προεπιλεγμένες αλτερνατίβες και περνάμε σε εντελώς προσωπικές νότες όπως τα αρχικά του ιδιοκτήτη ραμμένα στα καθίσματα, το δέρμα της επιλογής του (ένας μεγαλέμπορος ψαριών έπεισε τη BMW να επεξεργαστεί δέρμα σολομού για να ντύσει την καμπίνα) και ούτω καθ’εξής.

[Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το τμήμα BMW Individual]

BMW Individual Manufaktur: μια υπηρεσία όπου ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία του και να δημιουργήσει ένα άκρως εξατομικευμένο αυτοκίνητο, απόλυτα προσαρμοσμένο στα μέτρα του.

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η BMW μοιάζει με πολυτελές γιοτ

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top