Η boutique της Breitling βρίσκεται στη Βουκουρεστίου 6. Αποκλείεται να μην περάσετε από μπροστά.

  Θα μπορούσε να είναι ένα κατάστημα στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη που στέκεσαι και παρατηρείς τη βιτρίνα και την αισθητική του και δεν ξέρεις τι να πρωτοθαυμάσεις. Οι διακριτικές γραμμές του ξύλου εξωτερικά και η ζεστασιά της σκαλιστής πέτρας στο εσωτερικό, περισσότερο σε σπίτι παραπέμπουν και λιγότερο σε κατάστημα οίκου ρολογιών. Θα μπορούσε λοιπόν να είναι μια εργένικη φωλιά, ένα bachelor pad όπου μια ανδροπαρέα παίζει μπιλιάρδο, πίνει αποστάγματα και συζητά για ρολόγια.

  Αυτήν ακριβώς την αίσθηση της οικειότητας επιθυμεί να περάσει η Breitling Hellas με την boutique της στην Αθήνα, η οποία άνοιξε πάλι, με πλήρως ανανεωμένη ταυτότητα, μόλις πριν λίγες ημέρες.

  Η boutique της Breitling Hellas παραμένει εκεί που βρισκόταν πάντα: Βουκουρεστίου 6.

  Καθίστε αναπαυτικά στις δερμάτινες πολυθρόνες.

  Επομένως, μην μπερδευτείτε από τις φωτογραφίες: δεν είμαστε στο Soho. Η μπουτίκ της Breitling Hellas παραμένει εκεί που βρισκόταν πάντα: Βουκουρεστίου 6, πίσω από τη Μεγάλη Βρεταννία και απέναντι από τη στοά Σπύρου Μήλιου (Citylink). Στον πεζόδρομο που, βοηθούντος του Athenée έχει μετατραπεί σε “Κάτω Κολωνάκι”.

  Επομένως, είναι απίθανο αν περάσετε από μπροστά να μην σταθείτε να παρατηρήσετε τα εξαιρετικά ρολόγια του οίκου και να μην θαυμάσετε την ανδρική αρχιτεκτονική άποψη του καταστήματος.

  Ζεστά χρώματα και με τη χαρακτηριστική επένδυση πέτρας στους τοίχους.

  Η αισθητική της boutique θυμίζει loft. Mε τοίχους από πέτρα και δερμάτινους καναπέδες.

  Αλλωστε, η boutique ακολουθεί τα πρότυπα του brand που θέλουν όλες τις boutique παγκοσμίως να έχουν την ίδια αρχιτεκτονική σφραγίδα. Με αισθητική που θυμίζει loft, τοίχους με πέτρα, μοντέρνους φωτισμούς και δερμάτινους καναπέδες.

  Σαν να βρίσκεσαι σε ανδρική λέσχη.

  Αυτό στο οποίο στοχεύει η νέα Breitling μπουτίκ είναι να κάνει όλους τους επισκέπτες της να αισθανθούν την ζεστή φιλοξενία της μάρκας. Εκεί, θα μπορέσουν να δουν τις πλήρεις συλλογές των ρολογιών της που εκφράζουν κάθε ξεχωριστό χαρακτήρα.

  Ο χώρος αποπνέει διαχρονική ζεστασιά.

   

   

  Διαβάστε ακόμα, Super Chronomat: το πιο τολμηρό ρολόι της Breitling.

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top