Δυναμισμός, αρρενωπότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλει να προβάλλει η SCALA.

Μπορεί το κρύο να μην έχει γίνει ακόμα τόσο αισθητό, ωστόσο η νέα καμπάνια του brand SCALA, μας ταξιδεύει σε «χιονισμένο τοπίο». Παλτό, 3piece κοστούμια, γιλέκα, σακάκια και παντελόνια σε ιδιαίτερα χρώματα, μοτίβα και υφές προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες αισθητικής διαφοροποίησης σε κάθε άνδρα για τον οποίο η chic άνεση αποτελεί σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητάς του.

Στα ρούχα της SCALA η chic άνεση αποτελεί σημαντικό στοιχείο της καθημερινότητάς του σύγχρονου άντρα.

Φέτος το brand SCALA προτείνει και Made-to-Measure υπηρεσίες για κυρίες.

Καινοτόμο στοιχείο της SCALA F/W ’22 collection αναδεικνύεται η σειρά «SCALA DONNA», με την οποία οι γυναίκες αποκτούν μια πρωτοποριακή δυνατότητα για Made-to-Measure υπηρεσίες σε μεταξωτά και βαμβακερά πουκάμισα, μάλλινα παντελόνια και κασμιρένια παλτό, στο ύφος του Brand.

Παλτό, 3piece κοστούμια, γιλέκα, σακάκια και παντελόνια σε ιδιαίτερα χρώματα περιλαμβάνει η νέα συλλογή της SCALA.

Για την νέα καμπάνια, το brand συνεργάστηκε με την γνωστή φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη, η οποία ανέδειξε απόλυτα τον δυναμισμό, την αρρενωπότητα και ανεπιτήδευτη κομψότητα του «άνδρα της SCALA».

«Η ενέργεια του συγκεκριμένου τοπίου που έγινε το shooting ξεπερνάει το προφανές».

«Η όλη εμπειρία ήταν άκρως σουρεαλιστική», σημειώνει ο Νικόλας Μπαρελιέ.

Η εμπειρία του shooting στις αλυκές

Ώρα 05.00 το πρωί και ξεκινάμε με βανάκι, με όλο το team, για τις Αλυκές Μεσολογγίου. Πρέπει να προλάβουμε το πρωινό φως. Όταν κάναμε το ρεπεράζ, κάπου στα μέσα Ιουλίου, μου αποκαλύφθηκε μια μοναδική ενέργεια στο συγκεκριμένο location, εξαιρετικά δύσκολο να περιγραφεί δίχως να το επισκεφτεί κανείς δια ζώσης.

Σύμφωνοι, τα βουνά από τόνους αλατιού, που παραπέμπουν σε χιόνι -βασικός λόγος που επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος- είναι εγγενώς εντυπωσιακοί όγκοι, αλλά πραγματικά, η αύρα του συγκεκριμένου τοπίου ξεπερνάει το προφανές. Η όλη εμπειρία ήταν άκρως σουρεαλιστική.

Οι Αλυκές Μεσολογγίου επιλέχθηκαν ως κατάλληλος τόπος για το shooting.

«Έμοιαζε σαν να έχουμε νοικιάσει χολιγουντιανό στούντιο χιονισμένου τοπίου ”Far West”».

Έμοιαζε σαν να έχουμε νοικιάσει χολιγουντιανό στούντιο χιονισμένου τοπίου «Far West». Ήταν απολύτως βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα δικαίωνε στο έπακρο την συγκεκριμένη επιλογή. Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε με τη Μάρα Δεσύπρη και τα συγκεκριμένα μοντέλα, νιώθαμε σαν να έχουμε κάνει εκατοντάδες φωτογραφήσεις μαζί.

Τόνοι από αλάτι που μοιάζουν με χιονισμένη κορυφή βουνού.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης, ήμασταν όλοι αρμονικά και απόλυτα συντονισμένοι σε μια κατάσταση που μας είχε υποβάλλει, σε μεγάλο βαθμό το ίδιο το τοπίο με τη μοναδικότητά του, γεγονός το οποίο μας έκανε να χάσουμε εντελώς την αίσθηση του χρόνου.

Καινοτόμο στοιχείο της SCALA F/W ’22 collection αναδεικνύεται η σειρά «SCALA DONNA».

Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι κατά τις 23.00 το βράδυ, ένιωθα τόσο γεμάτος από ενέργεια που πραγματικά αν μου έλεγε κάποιος να το κάνουμε ξανά, όλο από την αρχή, θα έβαζα μπρος δίχως δεύτερη σκέψη.

Μια φωτογράφιση που σε έκανε να χάσεις την αίσθηση του χρόνου.

//Φωτογραφίες: Μάρα Δεσύπρη 
Μοντέλα: Pedro, Irene (ACE), Αριστοτέλης (THE LEGION).
Hair & Makeup: Σπύρος Δασκάλου.

 

Διαβάστε ακόμα, Νικόλας Μπαρελιέ – SCALA: «Το καλό ρούχο χαρίζει μοναδική αυτοπεποίθηση».

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top