Η Bugatti ένωσε τις δυνάμεις της με τον καλλιτέχνη Arthur B. Nustas για να δημιουργήσει το αυτοκίνητο της επόμενης δεκαετίας.

Είναι από εκείνα τα θηλυκά που γεννήθηκαν για να γίνουν φαντασιώσεις και να κατακτήσουν τα μυαλά των ανδρών. Οι καμπύλες της προκαλούν κολασμένες σκέψεις, το «πρόσωπό» της μαγεύει, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπέροχα μακριά πόδια, οι τέσσερις τροχοί της είναι ικανοί να προκαλέσουν. Τα μοντέλα της Bugatti είναι αυτά που κάθε αρσενικό θα ήθελε στο γκαράζ του – έστω κι αν μόνο ελάχιστοι καταφέρνουν να τα αποκτήσουν.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ξέρει να δημιουργεί αυτοκίνητα πραγματικά έργα τέχνης. Τι γίνεται όμως όταν θέλει να πάει την τέχνη της ένα βήμα παραπέρα; Μα φυσικά συνεργάζεται με έναν εικαστικό.

Η 57T Concept έχει εμπνευστεί από την κλασική Type 57T, διατηρώντας της εκρηκτικές καμπύλες της και τον αέρα ανωτερότητας.

Η Bugatti και ο καλλιτέχνης Arthur B. Nustas ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο. Ουσιαστικά η γαλλική εταιρία μας δείχνει πώς ονειρεύεται το μέλλον της – και από αυτό το όνειρο δεν θέλεις να ξυπνήσεις.

Η 57T Concept έχει εμπνευστεί από την κλασική Type 57T, διατηρώντας της εκρηκτικές καμπύλες της και τον αέρα ανωτερότητας, ενώ παράλληλα είναι γεμάτη με φουτουριστικές πινελιές. Ενώ στο εσωτερικό κυριαρχούν το δέρμα και η τεχνολογία.

Όπως φαίνεται, η Bugatti θέλει να κάνει το μέλλον μας ακόμα πιο ενδιαφέρον. Και έως τώρα τα καταφέρνει μια χαρά.

Το σίγουρο είναι πώς δεν πρόκειται να δούμε την 57T Concept σύντομα στους δρόμους. Όμως, όπως φαίνεται, η Bugatti θέλει να κάνει το μέλλον μας ακόμα πιο ενδιαφέρον. Και έως τώρα τα καταφέρνει μια χαρά.

 

Διαβάστε ακόμα: Τα πέντε πιο stylish scooters που αξίζει να οδηγήσεις

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top