Πρωταγωνιστής στο ”Caught on Camera”, όπως ονομάζεται η συλλογή είναι για τέταρτη φορά ο Brooklyn Peltz Beckham.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, τα πανεπιστημιακά μας χρόνια θα μας ακολουθούν. Ήταν η περίοδος που περάσαμε ξέγνοιαστα, που δεν είχαμε σκοτούρες, που η γιορτή υπερνικούσε τις υποχρεώσεις. Όχι πως δεν υπήρχαν, αλλά η ζωή μας έμοιαζε -εν πολλοίς ήταν- ένα free εισιτήριο που σε πήγαινε όπου ήθελες.

Ποτέ άλλοτε δεν κάναμε πράγματα τρελά όσο εκείνη την περίοδο. Ποτέ άλλοτε δεν ασχοληθήκαμε με τρόπο ιδιαίτερο με την εξωτερική μας εμφάνιση έτσι ώστε να δηλώνουμε μέσω αυτής την ταυτότητά μας σε έναν κόσμο που στα μάτια μας έδειχνε ίδιος και απαράλλαχτος.

Η Pepe Jeans London φέρνει στο… φως αυτή την τάση που έχουμε όλοι μέσα μας: την ελευθερία.

Το χαρακτηριστικό “P” εμφανίζεται σε όλα τα μπουφάν και τις ζακέτες.

Το κολεγιακό στυλ ήταν πάντα ταυτισμένο με εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας που όλα ήταν ανοιχτά μπροστά μας και οι δυνατότητες ήταν συναρπαστικές. Είναι το αντίθετο του να πρέπει να είσαι «φορμαρισμένος» σε ένα συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος. Να «πρέπει» να εμφανιστείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο και όχι όπως πραγματικά θα ήθελες.

Τα ρούχα της συλλογής μας παροτρύνουν να πειραματιστούμε με το old-school, κολεγιακό στυλ.

Η Pepe Jeans London φέρνει στο… φως αυτή την τάση που έχουμε όλοι μέσα μας: την ελευθερία. Η συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2022 είναι εμπνευσμένη από τις ρίζες και το preppy ύφος της μάρκας. Ουσιαστικά τα ρούχα της συλλογής μας παροτρύνουν να πειραματιστούμε με το old-school, κολεγιακό στυλ και τα jeans, για να δημιουργήσουμε φρέσκα, ξεχωριστά looks, εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές εμφανίσεις των πανεπιστημιακών ομάδων.

Για στάση σε μια βιβλιοθήκη, αλλά και για βόλτες στην πόλη.

Πρωταγωνιστής στο ”Caught on Camera”, όπως ονομάζεται η συλλογή είναι για τέταρτη φορά ο Brooklyn Peltz Beckham (σ.σ.: μετά τον γάμο του με την Νicola Peltz υιοθέτησε το επώνυμό της) που συνεργάζεται άμεσα με την Pepe Jeans.

Η καμπάνια ”Caught On Camera” για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 γυρίστηκε στη βιβλιοθήκη που βρίσκεται μέσα σε ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία του Λονδίνου, με τον Brooklyn Peltz Beckham να φαντάζεται τι θα έκανε αν μπορούσε να τρυπώσει κρυφά στο ιστορικό κτήριο, να ξεφαντώσει και στη συνέχεια να αποδράσει ξανά στους δρόμους του Λονδίνου. Αυτό θα πει «τρέλα στα φοιτητικά χρόνια».

Aυθεντικό χαλαρό στυλ.

Ο Brooklyn Peltz Beckham, απόλυτα ενταγμένος στο ύφος του look, φοράει ένα σπορ πουλόβερ κολεγιακού στυλ με το γράμμα “P”, τζιν και μοντέρνες μπότες.

 

//Κεντρική διάθεση: Shop and Trade. Τ: 210 34 08 400.

Τη συλλογή της Pepe Jeans London θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.bloobox.gr.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Αntony Morato. 4 πόλεις της Ευρώπης φτιάχνουν το στυλ του χειμώνα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top