Βασικό στοιχείο στη μεταμόρφωση της Colonia είναι το σύμβολο του πουλιού, αγαπημένου μοτίβου του Evernden.

«Δεν έχω ελιτίστικη προσέγγιση στην τέχνη, επομένως δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται ένα έργο σε μια γκαλερί. Μπορεί να είναι και στο δρόμο», λέει ο Clym Evernden, ένας καλλιτέχνης γνωστός για τη ναΐβ προσέγγιση της ζωγραφικής του. Σκίτσα που τα φτιάχνει στο πι και φι, καρικατούρες που ευφυώς τις ανεβάζει στο Instagram με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει followers. Ο Evernden, με το προσωπικό του ύφος, έχει καταφέρει, ως illustrator, να βρίσκεται πάντα σε κίνηση. Δούλεψε μαζί με τους Tiffany & Co, τη Louis Vuitton, τον Michael Kors (από τους αγαπημένους του σχεδιαστές) αλλά και με το περιώνυμο Μπαλέτο της Νέας Υόρκης (New York City Ballet).

Η chic “καπελιέρα” της Acqua di Parma με τις πινελιές του καλλιτέχνη.

Ζωγραφίζοντας για τον Michael Kors

Η εγγλέζικη γραφίδα του, αυτή τη φορά, επεμβαίνει στην κλασική Colonia της ιταλικής Acqua di Parma προκειμένου να δημιουργήσει μια ποπ κατάσταση στο αιεθαλές έργο του οίκου για τα Χριστούγεννα. «Για μένα η πολυτέλεια είναι κάτι που πάει πάνω από το συνηθισμένο. Γεννιέται για προσφέρει απόλαυση. Σε ό,τι αφορά το προϊόν, η πολυτέλεια είναι κάτι που φιλοτεχνείται με φροντίδα από κάποιον ειδικό, χωρίς περιορισμούς και πιέσεις» λέει ο Evernden, υπονοώντας και τον τρόπο που δουλεύει, όταν δεν συλλέγει Τ-shirts (ακόμα και από σκουπίδια κάπου στη Νάπολη).

Tο πρότζεκτ είναι μέρος του Colonia Artist Edition και αποτελεί κάλεσμα του οίκου σε καλλιτέχνες που συνδέονται έτσι με το όνομα Acqua di Parma.

Στην Colonia γέμισε με σκίτσα τη χαρακτηριστική κίτρινη συσκευασία-καπελιέρα και το μπουκάλι, φιλοτεχνώντας τα πάντα στο χέρι, έτσι που και οι ατέλειες να γίνονται μέρος της δημιουργίας. Το πρότζεκτ είναι μέρος του Colonia Artist Edition και αποτελεί κάλεσμα του οίκου σε καλλιτέχνες –στο παρελθόν κυρίως Ιταλούς- που συνδέονται έτσι με το όνομα Acqua di Parma. Τώρα, η συνεργασία με τον Evernden σηματοδοτεί και το άνοιγμα της εταιρείας πέρα από την «Μπότα», καθώς ο οίκος περιλαμβάνεται πλέον στο πορτφόλιο της LVMH.

Ο Άγγλος καλλιτέχνης επί το έργον, δηλαδή το Colonia Artist Edition.

//Τα  προϊόντα  Acqua  di  Parma διατίθενται  σε  όλα  τα  πολυκαταστήματα  attica  και  στο  ηλεκτρονικό  κατάστημα  attica beauty.

 

Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα high class αρώματα της σεζόν.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top