Κυκλοφορούν σε τέσσερα χρώματα.

Tι μπορεί να κατασκευάζει η Converse; Παπούτσια, θα πει κανείς. Τι άλλο κάνει όλα αυτά τα χρόνια από το να προωθεί νέα μοντέλα που μαζί με τα κλασικά και εμβληματικά All Star δημιουργούν πάντα κατάσταση στους δρόμους των πόλεων.

Η ανθεκτικότητα είναι η βασική πηγή έμπνευσης και συνδυάζεται με την πολύπλευρη πραγματικότητα των ημερών μας, αλλά και την δεκαετία των 80s.

Αυτή τη φορά, όμως, η Converse κυριολεκτεί καθώς το νέο ανδρικό παπούτσι της έχει το όνομα: Construct Chuck Taylor All Star. Εδώ, η… κατασκευή παίρνει έμπνευση από το χθες και το σήμερα με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να φέρει κάτι από τη διαχρονικότητα του brand, αλλά με μια πιο φουτουριστική ματιά.

Για άνετες βόλτες στην πόλη.

Η ανθεκτικότητα είναι η βασική πηγή έμπνευσης και συνδυάζεται με την πολύπλευρη πραγματικότητα των ημερών μας, αλλά και την δεκαετία των 80s. Είναι φανερό πλέον πως η κληρονομιά της Chuck Taylor All Star όχι μόνο είναι ενεργή, αλλά συνεχίζει να εξελίσσεται και εκφράζεται μέσα από την σχεδιαστική φρεσκάδα του Construct, με αναφορές που πηγάζουν από την Converse basketball court εποχή. Τότε, δηλαδή, που οι μεγάλοι παίκτες του ΝΒΑ φορούσαν παπούτσια Converse και έχτισαν τον απαράμιλλο μύθο τους.

Σε λευκό. Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Ο νεωτερικός σχεδιασμός ξεκινάει από την σόλα με EVA τεχνολογία, προσθέτοντας άνεση και στήριξη.

Ο νεωτερικός σχεδιασμός ξεκινάει από την σόλα με EVA τεχνολογία, προσθέτοντας άνεση και στήριξη, συνεχίζει στο εξωτερικό με τον utility like καμβά και τις εξωτερικές ραφές, ενώ ολοκληρώνεται με την προσθήκη μιας λωρίδας από καουτσούκ για ανθεκτικότητα και λεία όψη.

Θυμίζουν τα κλασικά All Star αλλά με μια φουτουριστική ματιά.

Τα κλασικά Converse χαρακτηριστικά εμφανίζονται στο All Star patch, την εμβληματική pinstripe ρίγα και το vintage toe cap. Τα τέσσερα χρώματα της σειράς είναι λευκό, μαύρο, γκρι και μπεζ. Κάπως έτσι προκύπτει το το νέο Construct Chuck Taylor All Star που είναι ο συνδυασμός της κληρονομιάς από το παρελθόν και της χρησιμότητας που προκύπτει από την καθημερινή χρήση του παπουτσιού.

Αμφιβάλλει κανείς πως το επόμενο διάστημα θα τα δούμε στο δρόμο να… περπατούν;

 

//Κεντρική διάθεση SPORT AND FASHION FREEDOM 212 00 03 710

 

Διαβάστε ακόμα: Converse Winterized. Yβριδικά, στυλάτα, χειμωνιάτικα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top