H νέα σειρά Thea της Αrclinea είναι στιβαρή, καλοσχεδιασμένη, λειτουργική, ανθεκτική και σέξι.

  Η κουζίνα να ξαναμπεί στο προσκήνιο παρακαλώ! Ο χώρος του σπιτιού μας όπου ετοιμάζουμε και πολύ συχνά καταναλώνουμε την τροφή μας δεν είναι ένα απλό παρασκευαστήριο, αλλά ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης όπου το αναγκαίο και το ευχάριστο συγχωνεύονται.

  Στην κουζίνα ξεκινάμε τη μέρα μας με το πρωινό και εκεί καταφεύγουμε όποτε χρειαστούμε μια μικρή… αναστύλωση. Στα σύγχρονα σπίτια η κουζίνα είναι κατοικήσιμη, όμορφη, οργανικά συνδεδεμένη με την τραπεζαρία και το καθιστικό, και επιπλέον έχει γίνει – για όποιον το θέλει – αρρενωπή.

  Οι λιτές, σαφείς και πεντακάθαρες γραμμές της Thea πραγματώνονται μόνο με τα καλύτερα, ομορφότερα και ανθεκτικότερα υλικά.

  Thea Αrclinea: η κουζίνα με τις πεντακάθαρες γραμμές 

  Ναι, αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στη νέα σειρά Thea της Αrclinea, μαζί με άλλα επίθετα όπως στιβαρή, καλοσχεδιασμένη, λειτουργική, ανθεκτική, σέξι… Δεν θα σας μείνει καμία αμφιβολία όταν την επισκεφτείτε στο showroom του Δελούδη για να ανακαλύψετε μια από τις πιο ποιοτικές και ολοκληρωμένες κουζίνες παγκοσμίως, με την υπογραφή του διάσημου αρχιτέκτονα και μαιτρ του βιομηχανικού design Αntonio Citterio.

  Με την υπογραφή του διάσημου αρχιτέκτονα και μαιτρ του βιομηχανικού design Αntonio Citterio.

  Σχεδιασμένες στον κολοφώνα μιας μακράς και δημιουργικής σταδιοδρομίας «καρυκευμένης» με πλείστες διακρίσεις και βραβεία, οι λιτές, σαφείς και πεντακάθαρες γραμμές της πραγματώνονται μόνο με τα καλύτερα, ομορφότερα και ανθεκτικότερα υλικά. Και βέβαια δεν θα μείνει καμία αμφιβολία ότι δεν υπάρχει άνδρας που μόλις τις δει δεν θα αισθανθεί… στην κουζίνα του.

  Η επικάλυψη PVD που χρησιμοποιείται για τις χρωματιστές επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η ίδια που χρησιμοποιείται στα γλυπτά του Jeff Koons.

  Η Arclinea χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά όπως οι ξύλινες επιφάνειες NTF (Natural Touch Finish) που υφίστανται ειδική επεξεργασία.

  Οι πρώτες ύλες των επιφανειών της Thea είναι μια δήλωση πίστης ότι τα αυθεντικά υλικά είναι όπως και οι αυθεντικές αξίες: φτιαγμένα για να επιβιώσουν. Η Arclinea χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά όπως οι ξύλινες επιφάνειες NTF (Natural Touch Finish) που υφίστανται ειδική επεξεργασία για να αναδεικνύουν ιδανικά την ιδιαίτερη υφή του πραγματικού, φυσικού ξύλου. Οι λάκες είναι άψογα φινιρισμένες.

  Η επικάλυψη PVD που χρησιμοποιείται για τις χρωματιστές επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι η ίδια που χρησιμοποιείται στα γλυπτά του Jeff Koons. Επιπλέον υπάρχουν οι επιφάνειες από μάρμαρο διαφόρων χρωμάτων. Όλες εξαιρετικής αντοχής στη χρήση και στον χρόνο. Και φυσικά όλες απολύτως ασφαλείς για τις τροφές και οτιδήποτε άλλο τις αγγίξει.

  Mπορεί να τις αγγίξει άφοβα οτιδήποτε και οποιοσδήποτε και κυριολεκτικά να γλιστρήσει επάνω τους γιατί οι επιφάνειες της Thea είναι όλες λείες και σατινέ και δεν έχουν πρoεξοχές από τις οποίες να κινδυνεύετε να γαντζωθείτε εσείς ή τα ρούχα σας. Επιπλέον η σχεδιαστική οξύνοια του Αntonio Citterio  δεν έχει περιοριστεί στα πράγματα αλλά και στο μεταξύ τους διάστημα.

  Οι επιφάνειες της Thea είναι όλες λείες και σατινέ και δεν έχουν πρoεξοχές. Στη φωτογραφία το μοντέλο Convivium της Arclinea.

  Οι κουζίνες της Arclinea είναι αρχιτεκτονικά βελτιστοποιημένες για να εξασφαλίζουν ταυτόχρονα ελευθερία αλλά και οικονομία κινήσεων, δυο αρετές που εκτιμά ο άνδρας που θέλει να επικεντρώνει τις δυνάμεις του σε έναν στόχο χωρίς περιττές απώλειες. Φροντίστε για τη σωστή εργονομία, και όλες οι δουλειές θα γίνονται καλύτερα, γρηγορότερα και απλούστερα. Πάντοτε, ασφαλώς, στο αισθητικά απαράμιλλο περιβάλλον της  Thea.

  Πάγκοι εργασίας, νησίδες, ντουλάπια κάθε είδους έχουν προβλεφθεί για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

  Η ποικιλία υλικών και χρωματικών επιλογών που προτείνει η Αrclinea σας επιτρέπουν να φτιάξετε μια κουζίνα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τα δικά σας και του χώρου σας.

  Διότι μια τέτοια κουζίνα χάρμα οφθαλμών, δεν είναι να την κρύβετε και ευτυχώς η ποικιλία υλικών και χρωματικών επιλογών που προτείνει η Αrclinea σας επιτρέπουν να φτιάξετε μια κουζίνα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τα δικά σας και του χώρου σας, είτε φτιάχνετε νέο σπίτι είτε ανανεώνετε μια υφιστάμενη δομή. Πάγκοι εργασίας, νησίδες, ντουλάπια κάθε είδους έχουν προβλεφθεί για να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες, και αν χρειάζεται, να συνομιλήσουν με οποιαδήποτε υφιστάμενη διαρρύθμιση.

  Επιπλέον εναρμονίζονται ιδανικά με πολλές σειρές επίπλων που έχει ομοίως σχεδιάσει ο Αntonio Citterio και παρασκευάζονται από αντίστοιχα υλικά, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να διαμορφώσετε έναν ευχάριστα ενιαίο αισθητικά και λειτουργικό χώρο, που θα συνδυάσει την παρασκευή του φαγητού με την κατανάλωσή του και την υπόλοιπη καθημερινότητάς σας.

  Ο Αntonio Citterio έχει προβλέψει τη δυνατότητα η κουζίνα να οργανώνεται όπου υπάρχει η δυνατότητα σε δύο διακριτές αλλά συμπληρωματικές ζώνες: εργασίας και κοινωνικότητας.

  Επειδή όμως η κουζίνα μπορεί να έχει και τις άβολες στιγμές της με τα άπλυτα πιάτα και τα λερωμένα ταψιά, ο Αntonio Citterio έχει προβλέψει τη δυνατότητα η κουζίνα να οργανώνεται όπου υπάρχει η δυνατότητα σε δύο διακριτές αλλά συμπληρωματικές ζώνες: εργασίας και κοινωνικότητας. Όταν όμως δεν υπάρχουν τα τετραγωνικά, υπάρχει το πρακτικό πνεύμα.

  Το σύστημα οριζόντιων ανοιγόμενων θυρών Modus Doors επιτρέπει το σχεδιασμό κρυφών χώρων κουζίνας κατά παραγγελία. Ο  οργανωμένος λειτουργικός χώρος μένει κρυμμένος ή αποκαλύπτεται με μια απλή κίνηση που μεταμορφώνει την τραπεζαρία σε αίθουσα συσκέψεων. Αντίστοιχα μπορείτε να ενσωματώσετε μια κρυφή κουζίνα μέσα σε έναν εταιρικό χώρο και να αποκτήσετε μια λειτουργική κουζίνα χωρίς απώλεια τετραγωνικών και καμία απολύτως έκπτωση στη απαιτούμενη σοβαρότητα ενός χώρου εργασίας.


   

  Η Röshults σχεδιάστηκε για να είναι η προέκτασή του σπιτιού μας.

  Oι κουζίνες Röshults είναι πραγματικά υπαίθρια γλυπτά από καλαίσθητα κράματα σε απολύτως λειτουργικό σχεδιασμό.

  Röshults: οι κουζίνες-υπαίθρια γλυπτά 

  Αν όμως η Thea της Αrclinea μπορεί να γίνει η καρδιά του σπιτιού σας, η Röshults σχεδιάστηκε για να είναι η προέκτασή του. Κουζίνες σχεδιασμένες για εξωτερικούς χώρους θα μετατρέψουν τον κήπο, την αυλή, τον ακάλυπτο σε κέντρα υπαίθριας κοινωνικότητας χωρίς να δεσμεύεστε από τα κουραστικά μέσα-έξω.

  Φτιαγμένες από τα πιο ανθεκτικά και φουτουριστικά υλικά, οι κουζίνες Röshults είναι πραγματικά υπαίθρια γλυπτά από καλαίσθητα κράματα σε απολύτως λειτουργικό σχεδιασμό που εντυπωσιάζουν με την λιτότητα της γραμμής και την αποτελεσματικότητα της χρήσης. Με ειδικά καλύμματα προκειμένου να περάσουν μια απρόβλεπτη κακοκαιρία ή να ξεχειμωνιάσουν χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρονται, θα είναι εκεί έτοιμες να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή σε κάθε «ηλιοκαμένη Κυριακή» που μπορεί να σας χαρίσει ξαφνικά ο καιρός.

  Με ειδικά καλύμματα προκειμένου να περάσουν μια απρόβλεπτη κακοκαιρία ή να ξεχειμωνιάσουν χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρονται.

  Η modular λογική τους θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε με μια πρώτη εγκατάσταση και στη συνέχεια να επεκταθείτε όσο αυξάνονται οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας, γιατί η Röshults έχει προβλέψει δεκάδες ανάγκες: Εστίες, φούρνοι, ξυλόφουρνοι, νεροχύτες, τρόλεϊ αθροίζονται με στυλ, και μαζί θα βρείτε και μια ποικιλία επίπλων και αξεσουάρ εξωτερικών χώρων. Τραπέζια, σκίμποδες, καρέκλες, αλλά και ντουζιέρες, που θα δώσουν ενιαία μίνιμαλ αισθητική στον κήπο ή την πισίνα. Σε κάθε περίπτωση οι κουζίνες εξωτερικού χώρους Röshults θα σας λύσουν τα χέρια προκειμένου να επιστρέψετε ξένοιαστοι στον πρωταρχικό χώρο του ανθρώπου – το ύπαιθρο.


   

  Oι ανάλαφρες, νεανικές και οικονομικές σειρές της Cezar (Maxima) ταιριάζουν σε ένα σύγχρονο σπίτι.

  Oι Cezar προτείνoυν απολύτως χρηστικές κουζίνες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και την σύγχρονη αισθητική.

  Cezar: ανάλαφρη και νεανική 

  Στο showroom του Δελούδη θα βρείτε επιπλέον και τις πιο ανάλαφρες, νεανικές και οικονομικές σειρές της Cezar. Η μοντέρνα αισθητική τους επανερμηνεύει τις καινοτόμες ιδέες της δεκαετίας του ‘50 και προτείνει απολύτως χρηστικές κουζίνες προασμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και την σύγχρονη αισθητική.

  Η Maxima 2.2 παρά το μαξιμαλιστικό όνομα έχει τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και ευελιξία στην επιλογή υλικών.

  Κάθε σειρά έχει τα δικά της μικρά αλλά χρήσιμα μυστικά. Η Maxima 2.2 παρά το μαξιμαλιστικό όνομα έχει τη μέγιστη προσαρμοστικότητα και ευελιξία στην επιλογή υλικών, με σήμα κατατεθέν τους κρυφούς οδηγούς για μια επιφάνεια χωρίς εξοχές και γατζώματα.

  H φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η κουζίνα βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού. Εδώ η Unit με τα χαρακτηριστικά ποδαράκια της.

  Η Unit έχει τα χαρακτηριστικά ποδαράκια που θα αποδειχτούν σωτήρια για όσους δεν θέλουν πάγκοι και λοιπά έπιπλα να καλύπτουν την επιφάνεια του δαπέδου. Τέλος, η N_elle έχει τη σπάνια δυνατότητα να κατασκευάσει μια νησίδα εξολοκλήρου από μάρμαρο: βάση, επιφάνεια, ακόμα και πορτάκια: ιδανική επιλογή για όσους αρέσκονται σε… μονολιθικές λύσεις.

  Η μοντέρνα αισθητική τους επανερμηνεύει τις καινοτόμες ιδέες της δεκαετίας του ‘50. Δείτε την εκλεκτή αισθητική της  N_elle.

  Οι έμπειροι συνεργάτες της Δελούδης θα σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε ανάμεσα στις διαφορετικές δυνατότητες και να επιλέξετε ανάμεσα στις σειρές αυτή που θα σας ταιριάξει καλύτερα.

  Άλλωστε η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι η κουζίνα βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού, και η Cezar στο πλευρό του σχεδιαστή των εσωτερικών χώρων. Δηλαδή στην υπηρεσία σας. Μετά το μόνο που θα χρειάζεστε είναι η δημιουργική διάθεση και η μαγειρική φαντασία.

   

  //Περισσότερες πληροφορίες εδώ

  Καταστήματα: 

  – Κηφισιά (Κηφισίας 227, 2108069094)
  – Μαρούσι (Κηφισίας 217 & Παρνασσού 2, 2108066776)
  – Χαλάνδρι (Κηφισίας 358, 2106847720)
  – Άλιμος (Αλίμου & Ν. Βρεττάκου 5, 2109851378)
  – Θεσσαλονίκη (Μητρ. Ιωσήφ 7, 2310457512)
  – Κύπρος (Μaximos Plaza, Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 217E, Λεμεσός, +35725334423

   

  Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Δελούδης: «Οι Ιταλοί έχουν μάθει να εκτιμούν την ποιότητα και την κομψότητα».

   

   

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top