Βόλτες με το DS7 και το αγαπημένο καρότσι CYBEX PRIAM και οι βόλτες με το μωρό γίνονται απόλαυση.

  Επιστροφή στην πόλη για μια οικογένεια ενός πολύ μικρού παιδιού σημαίνει εγκαίνια μιας νέας καθημερινότητας: όσο μεγαλώνει το παιδί, ποτέ και τίποτα δεν είναι το ίδιο. Μόνες σταθερές είναι η ανάγκη να είναι το παιδί ασφαλές και χαρούμενο.

  Είναι οι όμορφες ημέρες του Σεπτεμβρίου, οι δροσερές και ήσυχες, που σε προδιαθέτουν να κάνεις βόλτες στην πόλη με το παιδί, ειδικά με ένα μωρό 16 μηνών που δεν χορταίνει ερεθίσματα και νέες προσλαμβάνουσες: από τη νέα παιδική χαρά Μακεδονίας στη Φιλοθέη, μέχρι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, οι νέες παραστάσεις αποτελούν τη νούμερο ένα διασκέδαση για το παιδί.

  Το κάθισμα CYBEX Cloud Z i-Size προσφέρει λειτουργικότητα και ασφάλεια. Συν στυλ.

  Με ποια κριτήρια επιλέξαμε το κάθισμα αυτοκινήτου; Η ασφάλεια του παιδιού είναι ο πρώτος παράγοντας (μαζί με την υπεύθυνη, προσεκτική οδήγηση). Παράλληλα, η εργονομία και η λειτουργικότητα είναι καθοριστικοί παράγοντες αλλά και το design. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε κάνει ενδελεχή έρευνα: θα πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά από πριν διότι όταν το τοποθετήσεις στο αυτοκίνητο, θα είναι αργά.

  Το κάθισμα πρώτης βρεφικής ηλικίας CYBEX Cloud Z i-Size είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που ξαπλώνει σε εντελώς οριζοντια θέση εκτός αυτοκινήτου, όταν δηλαδή τοποτοθετείται πάνω σε ένα καρότσι CYBEX, gb ή άλλων συνεργαζόμενων εταιρειών.

  Έτσι οδηγηθήκαμε στη CYBEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον κλάδο της βρεφανάπτυξης, η οποία ιδρύθηκε το 2005 στην Γερμανία. Στον πυρήνα της είναι η αρχή της καινοτομίας, η οποία συνδυάζει τον λειτουργικότητα με το σύγχρονο design, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα.

  Τα καθίσματα αυτοκινήτου CYBEX αποτελούν εγγύηση. Εκτός από το προφανές αιχμηρό design, όπως διαπιστώνει κάποιος εύκολα κοιτώντας τα προϊόντα και την εργονομία (είναι τόσο σημαντικό να εγκαθιστάς εύκολα ένα κάθισμα αυτοκινήτου, αλλά και να βάζεις και να βγάζεις εύκολα το παιδί), η ασφάλεια είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο για τη CYBEX.

  Δεν είναι τυχαίο ότι τα καθίσματά της αναδεικνύονται Best in Class συγκεντρώνοντας πολύ υψηλές βαθμολογίες σε τεστ Ανεξάρτητων Οργανισμών όπως ο Γερμανικός ADAC ή ο STIWA.  Tο Cloud Ζ iSize έχει λάβει βαθμολογία 1.7 στα τεστ του ADAC 05/2019, γεγονός που το καθιστά από τα ασφαλέστερα καθίσματα. Τα προϊόντα της CYBEX υποβάλλονται σε εκατοντάδες crash test κάθε χρόνο, ώστε να βελτιώνονται συνεχώς. Τα καθίσματα αυτοκινήτου της ελέγχονται και αξιολογούνται σε τακτική βάση από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών.

  Εργονομικό χερούλι για άνετη μεταφορά.

  Το κάθισμα αυτοκινήτου Cloud Z i-Size της σειράς CYBEX Platinum είναι ό,τι πιο ασφαλές μπορείτε να επιλέξετε για το μωρό σας!  Διαθέτει ενσωματωμένο Σύστημα Προστασίας από πλευρική σύγκρουση (Σύστημα L.S.P.) και κέλυφος απορρόφησης ενέργειας που χάρη στο εύκαμπτο υλικό του απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης και τη διαχέει μακριά από το παιδί. Ξεχωρίζει για την εργονομία του γιατί μεταξύ άλλων, διαθέτει ρυθμιζόμενο προσκέφαλο 11 θέσεων που προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής καθώς το παιδί μεγαλώνει και είναι κατάλληλο για μωρά μέχρι 87 εκ. δηλαδή περίπου 24 μηνών.

  Καρότσι CYBEX PRIAM της σειράς Platinum. Προσαρμόστε το δικό σας προσωπικό στυλ επιλέγοντας το καρότσι που σας εκφράζει! Συνδυάστε το σκελετό της επιλογής σας με μια μεγάλη ποικιλία από υφάσματα και σχέδια και μην παραλείψετε να δείτε και τις fashion συλλογές της CYBEX όπως αυτές που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά o Jeremy Scott, το διάσημο μοντέλο Karolina Kurkova ή η σειρά της εμβληματικής αυτοκινητοβιομηχανίας Scuderia Ferrari.

  Είναι τόσο βοηθητικό να ανοίγεις την πόρτα και με το πάτημα ενός κουμπιού το κάθισμα να περιστρέφεται, από το προσπαθείς να τον καθίσεις και να τον δέσεις, ειδικά σ’ ένα μικρό αυτοκίνητο. Εχετε, δε, στο νου σας, ότι ένας πιτσιρικάς δεν χαίρεται πάντα που θα δεθεί οπότε όσο πιο ήρεμα κι εύκολα γίνεται αυτό, τόσο καλύτερα.

  Η ασφάλεια του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο είναι πρώτιστης σημασίας.

  Η CYBEX ιδρύθηκε το 2005 στην Γερμανία.

  Ετσι, οι ώρες ή τα λεπτά στο αυτοκίνητο μπορούν να είναι απόλαυση, να ακούτε μουσική και να, ας πούμε, τραγουδάτε, να παίζετε λεκτικά παιχνίδια, να απασχολείτε το παιδί με όποιον τρόπο μπορείτε. Η ασφάλεια οφείλει να είναι δεδομένη.

  To CYBEX Sensorsafe είναι ένα πρωτοποριακό «έξυπνο» κλιπ που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού σας.

  Σε όλους θα έχουν τύχει εκείνες οι φοβερές εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει καθώς οδηγείς και διαπιστώνεις ότι έχει βγάλει ΚΑΙ τα δυο του χέρια από τις ζώνες του καθίσματος και γελά με τη σκανταλιά του; Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Γέιλ 2011, το 51% των γονέων έχουν δηλώσει ότι το παιδί τους ενώ βρίσκεται στο κάθισμα αυτοκίνητου έχει καταφέρει να λύσει τις ζώνες.

  H CYBEX ανέπτυξε μια πρωτοποριακή, βραβευμένη παγκοσμίως τεχνολογία για την αποφυγή κρίσιμων καταστάσεων. To CYBEX Sensorsafe είναι ένα πρωτοποριακό «έξυπνο» κλιπ που ενισχύει την ασφάλεια του παιδιού σας όταν κάθεται στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα κλιπ που τοποθετείται πάνω στις ζώνες του καθίσματος και συνδέεται με το smartphone σας. Σας ειδοποιεί σε κρίσιμες καταστάσεις όπως αν το παιδί βγάλει την ζώνη, κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία από απότομη αύξηση ή πτώση της θερμοκρασίας ή αν ξεχαστεί μόνο του στο αυτοκίνητο.

  Είναι συναρπαστικό να είσαι γονιός, να βλέπεις την ανάπτυξη του κάθε λεπτό, να μαθαίνεις τον χαρακτήρα του, τι του αρέσει και τι όχι. Ο δικός μας γιος δεν καταφέρνει ακόμη να βλέπει έξω από το παράθυρο: το ύψος της ματιάς του είναι από το παράθυρο και πάνω. Δεν βλέπει τη θάλασσα, για παράδειγμα, βλέπει όμως τα δέντρα και τον ουρανό.

  Το κάθισμα περιστρέφεται πάνω στην βάση 180ο.

  Οταν μπαίνουμε σε τούνελ, η μαμά του λέει ρυθμικά: «τούνελ, τούνελ» και όταν πλησιάζουμε προς την έξοδο, μετράει αντίστροφα κι εκείνος ενθουσιάζεται που βλέπει ξανά φως. Όχι τόσο όσο όταν ανοίγει η πόρτα και τον βγάζουμε από το αυτοκίνητο. Αυτό σημαίνει ώρα για παιχνίδι.

  Το καρότσι PRIAM της σειράς CYBEX Platinum είναι ένα σύστημα μεταφοράς που συνδυάζει την ευελιξία με την άνεση και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

  Η βόλτα μόλις ξεκίνησε. Με ασφάλεια πάνω από όλα.

  Επειδή οι εκδρομές με το μωρό συνεχίζονται, εκτός από το PRIΑΜ που είναι το αγαπημένο για τις βόλτες μας στην πόλη, επιλέξαμε το ΝΕΟ CYBEX Eezy S Twist+2 που ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με το μωρό. ο κάθισμά του περιστρέφεται 360˚ χωρίς να αφαιρεθεί: το μωρό μπορεί να κοιτάζει είτε εσάς, είτε να απολαμβάνεις τις εικόνες γύρω του. Ελαφρύ, ευέλικτο και συμπαγές.

  Με το ΝΕΟ CYBEX Eezy S Twist+2 ήρθε αλλάζει ο τρόπος που ταξιδεύετε με το μωρό. Χάρη στην επαναστατική του τεχνολογία, το κάθισμά του περιστρέφεται 360˚ χωρίς να αφαιρεθεί: το μωρό μπορεί να κοιτάζει είτε εσάς, είτε να απολαμβάνεις τις εικόνες γύρω του. Να σας πω εδώ ότι το Cloud Z i-Size μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε καροτσάκι της CY­BEX, της gb και άλλων επιλεγμένων μαρκών, με τη βοήθεια ενός αντάπτορα.

  Οι εκδρομές με το μωρό συνεχίζονται.

  Με καρότσι ή με αυτοκίνητο, τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία και τα περισσότερα παιδιά πηγαίνουν ήδη παιδικό, υπάρχει περισσότερος χώρος στις παιδικές χαρές για τον μικρό μας. Μακάρι να υπάρχει και περισσότερος χώρος για χαρές γενικώς.

  //Μάθετε περισσότερα εδώ και εδώ.

   

  Διαβάστε ακόμα: Ένα Andro Road-trip στην Kέρκυρα με την «μικρή θεά» DS 3 Crossback.

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top