«Ποιος χρειάζεται ένα καρτ; Κανείς. Ποιος θέλει ένα καρτ; Όλοι» είναι το διαφημιστικό σλόγκαν της Daymak.

Θυμάμαι όταν ήμασταν πιτσιρίκια, εκεί στα 14-15, που πηγαίναμε με κάτι φίλους στην πίστα καρτ λίγο πριν την Αγία Μαρίνα και νομίζαμε ότι ήμασταν οι νέοι Ayrton Senna, κάνοντας «κόντρες» μεταξύ μας. Βασικά, κάναμε κύκλους στην πίστα -τις περισσότερες φορές πέφτοντας πάνω στα προστατευτικά λάστιχα- και ονειρευόμασταν πόσο cool θα είμαστε μόλις γίνουμε 18, βγάλουμε δίπλωμα οδήγησης και πάρουμε το πρώτο μας αυτοκίνητο.

Τελικά η τρέλα με τα καρτ μας έφυγε γρήγορα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος τους δεν είναι εντυπωσιακός. Και η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι το C5 Blast Go-Kart που μόλις μας ήρθε από τον Καναδά – ναι αυτή τη χώρα που είναι η χαρά των Αμερικάνων να κοροϊδεύουν.

Το C5 Blast Go-Kart είναι ελαφρύ, 100% ηλεκτρικό, μπορεί να φτάσει τα πρώτα 100 χλμ. μόλις σε 1.5 δευτερόλεπτα και κοστίζει περίπου 9.000 ευρώ.

Το νέο δημιούργημα της εταιρίας Daymak είναι ένα πανέμορφο καρτ, που νομίζεις ότι έχει γεννηθεί για τον κόσμο της Formula 1. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του, του δίνει έναν επιθετικό χαρακτήρα, αλλά όλα τα λεφτά είναι οι επιδόσεις του.

Το C5 Blast Go-Kart είναι ελαφρύ, 100% ηλεκτρικό και μπορεί να φτάσει τα πρώτα 100 χλμ. μόλις σε 1.5 δευτερόλεπτα, θυμίζοντας κάτι από μονοθέσιο της Formula 1. Ενώ κερασάκι στην τούρτα είναι η έξυπνη διαφήμιση της εταιρίας: «Ποιος χρειάζεται ένα καρτ; Κανείς. Ποιος θέλει ένα καρτ; Όλοι».

Μεγάλη αλήθεια. Και εμείς θα το θέλαμε αυτό.

 

Διαβάστε ακόμα: 57T Concept – Η Bugatti αποκαλύπτει το μέλλον της

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top