Τριπλή δράση κατά της τριχόπτωσης. Με την υπογραφή της Vichy.

Τριχόπτωση. Και μόνο να γράψεις ή να προφέρεις τη λέξη ένας τρόμος θα σε πιάσει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: αυτός είναι ο μέγας φόβος των ανδρών. Βλέπουν τα μαλλιά τους αραιώνουν, να χάνεται η ρώμη στο τριχωτό της κεφαλής τους, να λένε «αντίο» στην σιγουριά της νεότητας.

Προτείνονται διάφορες λύσεις, φυσικά, που άλλες είναι πολύ δαπανηρές ή επίπονες και άλλες φέρνουν μηδαμινά αποτελέσματα για την ανάσχεση της… πτώσης. Ευτυχώς, όμως, οι πιο προσιτές λύσεις δεν λείπουν κι έτσι όσοι από εμάς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης έχουμε τη δυνατότητα να επιβραδύνουμε την απώλεια.

H λοσιόν Intensive Treatment.

Ιδού μια περίπτωση που μπορεί να γίνει σύμμαχός μας: Η Vichy πρωτοπορεί και προσθέτει νέα εξειδικευμένα προϊόντα στη σειρά Dercos, προκειμένου να απαντήσει στις ανάγκες των ανδρών με τριχόπτωση ή αραίωση μαλλιών. Η νέα σειρά «Dercos Aminexil Men» αποτελείται από 3 καινοτόμα προϊόντα, τη λοσιόν Intensive Treatment, τον αφρό Triple Action και το σαμπουάν Energisant.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τριχόπτωση αποτελεί ένα πολυδιάστατο ζήτημα, που απασχολεί τους άντρες τόσο στο πρώιμο στάδιο της όσο και σε προχωρημένο. Παρά τις αντιλήψεις πολλών, δεν σχετίζεται μόνο με την κληρονομικότητα, αλλά και με μια σειρά άλλων παραγόντων. Η ρύπανση, το κάπνισμα και το styling στα μαλλιά αλλά και ενδογενείς παράγοντες, όπως το στρες, η κούραση, η μη ισορροπημένη διατροφή και οι ορμονικές αλλαγές, έχουν καθοριστική σημασία.

Επίσης, το 72% των ανδρών (σε μελέτη που έγινε το 2016) ανάφεραν πως αντιμετωπίζουν τριχόπτωση ή αραίωση στα μαλλιά τους. Σύμφωνα με τα κύρια ζητήματα που τους απασχολούν, οι άνδρες αυτοί χωρίζονται σε δύο βασικά προφίλ. Το πρώτο προφίλ εμφανίζει τοπική τριχόπτωση και είναι συνήθως περίπου 25-30 ετών, ενώ το δεύτερο παρουσιάζει τριχόπτωση σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Ο αφρός Triple Action.

Intensive Treatment

Πρόκειται για λοσιόν που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εφαρμόζεται τοπικά στις περιοχές όπου παρατηρούνται
τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης (μετωπιαία γραμμή, αραίωση στην κορυφή, ορατή χωρίστρα). Τα οφέλη για τα μαλλιά είναι ότι τα κάνει πιο δυνατά από τη ρίζα. Έτσι επιβραδύνει την τριχόπτωση με χρήση έξι εβδομάδων, και δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας που τονώνει το τριχωτό. Τα συστατικά της λοσιόν είναι: aminexil, καταπραϋντικά φλαβονοειδή και τονωτική ρίζα τζίντζερ.

Αφρός Triple Action

Eφαρμόζεται καθημερινά σε όλο το τριχωτό και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εχει τριπλή δράση καθώς καταπολεμά την τριχόπτωση, πυκνώνει τα μαλλιά και κάνει styling. Τα οφέλη στα μαλλιά είναι ότι αμέσως δίνει όγκο. Φυσικά, επιβραδύνει την τριχόπτωση. Τα συστατικά του στοιχεία είναι: aminexil, τονωτικά πεπτίδια, φυσικό εκχύλισμα μπαμπού, φυσικό κόμμι διαμόρφωσης.

Το τονωτικό σαμπουάν Energisant.

Energisant

Eίναι ένα τονωτικό σαμπουάν για καθημερινή χρήση για μαλλιά που παρουσιάζουν αραίωση ή λέπτυνση. Κάνει αμέσως τα μαλλιά πιο δυνατά και ογκώδη. Έπειτα από μια χρήση εμφανίζεται έως +18% όγκος στα μαλλιά, +31% όγκος έπειτα από 72 ώρες χρήσης, ενώ έπειτα από την πρώτη κι όλας χρήση τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά.

Στη σειρά Dercos υπάρχουν ακόμη οι αμπούλες κατά της τριχόπτωσης Aminexil Clinical 5. Το Aminexil Clinical 5 συνδυάζει το κατοχυρωμένο Aminexil με 5 δραστικά συστατικά για αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, κλινικά αποδεδειγμένη υπό δερματολογικό έλεγχο. Yπάρχει αντιληπτή αποτελεσματικότητα μετά από 3 εβδομάδες και κλινικά αποδεδειγμένη μείωση της τριχόπτωσης σε 6 εβδομάδες. Κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ μπορεί να ακολουθήσει κανείς εντατικό πρόγραμμα αντιμετώπισης μια με δύο φορές τον χρόνο. Τα οφέλη είναι η ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού του τριχωτού, η ενδυνάμωση του τριχωτού, η μείωση μικρο-ανισορροπιών του τριχωτού και των πρώιμων δεικτών τριχόπτωσης.

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top