Η Dirty Laundry μας προτείνει τα looks της νέας εποχής (Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης).

Ξαναζούμε έξω. Ερχόμαστε εκ νέου σε επαφή με τους οικείους μας. Αγγίζουμε ο ένας τον άλλον, σαν να είναι η πρώτη φορά. Με κάποιο τρόπο, όντως, είναι η πρώτη φορά για πολλά πράγματα μετά την πολύμηνη καραντίνα.

Χρειαζόμαστε ένα γερό reset και ένα νέο κοίταγμα στο τι θέλουμε, ποιοι είμαστε και τι χρειάζεται να κάνουμε από εδώ και πέρα.

Αυτή η περιβόητη κανονικότητα έρχεται να μας συναντήσει. Την περιμέναμε καιρό, την αποζητούσαμε. Ομως, όπως συμβαίνει πάντα στη ζωή: κάτι κερδίζεις και κάτι αφήνεις πίσω. Η κανονική ζωή, όπως ήταν πριν από τον ιό, δεν είναι ακριβώς η ίδια με την τωρινή. Δεν είναι όπως την αφήσαμε.

Ξαναβρίσκουμε τα αγγίγματα (Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης/Creative Director: Κώστας Αγγελετάκης).

Προηγούμενες συνήθειες, προτεραιότητες και στόχοι, καθημερινές επιλογές που κάναμε σχεδόν αντανακλαστικά, μοιάζει να έχουν διαγραφεί από το λογισμικό μας, αφήνοντας χώρο για ολοκαίνουργιες εγγραφές, για τις αξίες μιας νέας εποχής, που θα χαρακτηρίζεται από έναν πιο γνήσιο και λιτό τρόπο ζωής και την κυριαρχία του less is more.

Τα casual fashion basics της Dirty Laundry βοηθούν να πλοηγηθούμε στη νέα πραγματικότητα.

Αρα, τι χρειάζεται να κάνουμε: σίγουρα ένα γερό reset και ένα νέο κοίταγμα στο τι θέλουμε, ποιοι είμαστε και τι χρειάζεται να κάνουμε από εδώ και πέρα. Ακόμη και ο τρόπος που ντυνόμαστε έχει τη σημασία του. Κάπου εδώ μπαίνουν στην εξίσωση της νέας κανονικότητας και τα ρούχα της Dirty Laundry.

Επανασυνδεόμαστε με το σώμα μας και τα ρούχα που του φοράμε.

Τα casual fashion basics της Dirty Laundry (T-shirts, φούτερ, βερμούδες, hoodies κλπ.) βοηθούν να ανασυνθέσουμε τη νέα πραγματικότητα, δοκιμάζοντας αμέτρητους συνδυασμούς που προκύπτουν μεταξύ τους -σαν παζλ χωρίς μία και μοναδική λύση.

Η χρωματική παλέτα της Dirty Laundry είναι γήινη, φωτεινή, ήρεμη και σίγουρη.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν δεκάδες looks για την επόμενη ημέρα της non-virtual καθημερινότητας δεν έχουν παρά να μεταβούν στο επίσημο site της εταιρείας και να πάρουν πάμπολλες ιδέες. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι για φιλοπερίεργα μάτια και ανοιχτά μυαλά. Η χρωματική παλέτα της Dirty Laundry για την οποία είναι τόσο γνωστή η μάρκα  -γήινη, φωτεινή, φρέσκια, ήρεμη και σίγουρη-  συμβάλλει στην ομαλή επάνοδο στο «έξω» με στυλ.

Αφήνουμε πίσω τους φόβους.

Mε σύγχρονη εφαρμογή που αγκαλιάζει χωρίς περιορισμούς το σώμα, βολικά και άνετα, τα ρούχα της Dirty Laundry είναι σχεδιασμένα για αυθόρμητες εναλλαγές ανάμεσα στον χαλαρό ρυθμό ζωής, που ως ένα βαθμό εκτιμήσαμε τον τελευταίο καιρό, και σε μια πιο δυναμική κοινωνικότητα. Κάπως έτσι βάζουμε ξανά στη ζωή μας την ενέργεια, την υγεία, το fitness, το χορό, το ρυθμό, την ανάταση, τη χαρά και το stretching: δεν μπορούμε πια να φανταστούμε τον κόσμο χωρίς αυτά. Ούτε καν τις Δευτέρες.

Άνετα ρούχα μιας νέας κανονικότητας.

Έπρεπε, λοιπόν, να βγούμε λίγο από την πρίζα για να ξανασυνδεθούμε εκ νέου με κάποια από τα σημαντικά της ζωής. Όσα μας δίνουν ικανοποίηση, σκοπό και πληρότητα. Αφού πρώτα αφήσαμε χώρο ο ένας στον άλλο, τώρα έχουμε ανάγκη να ενωθούμε ξανά χωρίς διακρίσεις, να επικοινωνήσουμε χωρίς προκαταλήψεις (φύλου, φυλής, ηλικίας ή άλλης ετικέτας), να δείξουμε αλληλεγγύη, να ταξιδέψουμε και να δικτυωθούμε δίχως σύνορα, αποστάσεις, απαγορεύσεις.

Για τη Dirty Laundry το μέλλον δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους.

Η εταιρία έχει δεσμευτεί να υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα της.

Για τη Dirty Laundry το μέλλον δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους. Αυτός είναι και ο γνώμονας για τη δημιουργία των ρούχων της. Επίσης, με τη βιωσιμότητα να είναι το κλειδί για κάθε υπεύθυνη καταναλωτική επιλογή, όλοι μας αποκαθιστούμε σιγά σιγά και τη σχέση ζωής με το περιβάλλον. Η εταιρία έχει δεσμευτεί να υιοθετεί τις πιο εξελιγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής και εμπορίας για τα ρούχα της. Γυρίζοντας την πλάτη, παράλληλα, στην αδιέξοδη τάση του fast fashion. Σ’ αυτό έχει σύμμαχο τα πολύ ανθεκτικά και διαχρονικά σχέδιά της, που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Η Dirty Laundry αδιαφορεί για την εξαντλητική τάση του fast fashion.

Πού καταλήγουμε; Στο ανθρώπινο, στο προφανές που, πλέον, αποκτάει νέα βαρύτητα: πριν αισθανθούμε, πρώτα θα (ξανα)μάθουμε να αγγίζουμε. Να γιατί τα ρούχα της Dirty Laundry, χρησιμοποιώντας μοναδικά απαλά στην αφή υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, έλκουν σαν μαγνήτης το χάδι και τη σωματική επαφή, που τόσο πολύ μας έλειψαν.

 

Επισκεφτείτε το Dirty Laundry e-shop.

 

//Σημεία πώλησης:

– ΑTTICA GOLDEN HALL, 3ος Όροφος, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι
– ΑTTICA CITY LINK, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα
– ATTICA THE MALL ATHENS, Ισόγειο, Α.Παπανδρέου 35, Μαρούσι
– ATTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ, 3ος Όροφος, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη
– Σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα
– Coming Soon: Flagship Store Μεταξά 18, Γλυφάδα

 

Διαβάστε ακόμα: Πώς να φοράς τα κοστούμια χωρίς να σε φοράνε.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top