Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που θα κυριαρχούν στους υπόγειους αυτοκινητόδρομους του Elon Musk.

Τα τελευταία χρόνια το όνομά του ακούγεται όλο και περισσότερο. Όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη, αλλά και επειδή οι ιδέες του μοιάζουν να έχουν βγει από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μόνο σε χολιγουντιανές παραγωγές μπορούμε να δούμε.

Ωστόσο ο Elon Musk έχει βαλθεί να τους διαψεύσει όλους, κάνοντας πραγματικότητα τις τρελές ιδέες του.Γνωστότερες από όλες η κατάκτηση του διαστήματος και η αποίκηση του πλανήτη Άρη, καθώς θεωρεί ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον της ανθρωπότητας. Ωστόσο ο 45χρονος επιχειρηματίας δεν έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη του στη Γη.

Ο Musk και η ομάδα του παρουσίασαν πριν λίγο καιρό την ιδέα τους για υπόγειους αυτοκινητόδρομους, με την κωδική ονομασία Tunnels.

Έτσι εκτός από ιδρυτής και CEO της SpaceX, συνιδρυτής και CEO της Tesla Inc., αντιπρόεδρος της OpenAI, ιδρυτής και CEO της Neuralink, από τα τέλη του 2016 είναι ιδρυτής και της Boring Company. Μια εταιρία που στοχεύει να αλλάξει την εικόνα του πλανήτη μας και να μας λύσει πολλά καθημερινά προβλήματα.

Πρώτο project της Boring Company είναι να εξαφανίσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους των μεγαλουπόλεων. Ο Musk και η ομάδα του παρουσίασαν πριν λίγο καιρό την ιδέα τους για υπόγειους αυτοκινητόδρομους, με την κωδική ονομασία Tunnels, που θα κάνουν καλύτερη την κατάσταση στην επιφάνεια της Γης. Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια γεύση.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να παρουσιάσει και τα «υπόγεια» αυτοκίνητά του. Στα πρώτα προσχέδια, τα οχήματα είναι σε στυλ μίνι-λεωφορείων, όλο κατασκευασμένα από γυαλί, ενώ θα υπάρχει χώρος για να αφήνουν οι άνθρωποι τα προσωπικά τους αντικείμενα – από βαλίτσες μέχρι ποδήλατα.

Βέβαια όπως βλέπω το project πιο γρήγορα μου φαίνεται ο Musk θα αποικήσει τον Άρη, παρά θα δημιουργήσει τους υπόγειους αυτοκινητόδρομους.

 

Διαβάστε ακόμα: Οι πέντε αποτυχίες του Elon Musk

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top