Το βραχιόλι από αλογότριχα

  Ένα "καλτ" αξεσουάρ που χαρίζει στυλ αλά Johnny Depp.

  FP5A0701

  Η «συνταγή» του αυθεντικού στυλ έχει ως βάση το κλασικό, σε μια εμπνευσμένη μείξη με αρχέγονα υλικά. Αποτέλεσμα «αταίριαστα» αξεσουάρ, που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από άλλους πολιτισμούς και, εκτός από το μεράκι του τεχνίτη (στις καλύτερες στιγμές του), αντανακλούν τις πιο ενδόμυχες σκέψεις του σε ό,τι αφορά στα χρώματα της γης, του ουρανού και το νερού. Δείτε πώς συναντιούνται όλα αυτά στο εικονιζόμενο βραχιόλι: Φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από φυτικά βαμμένες αλογότριχες με μια τεχνική που έλκει την καταγωγή της από τους Άραβες και από εκεί στη μεσαιωνική Ισπανία και στο αμερικανικό γουέστ. Κάτι τέτοια, πολλά μαζί, φοράει ο Τζόνι-Σπάροου-Ντεπ και κουρσεύει καρδιές.

  Τα βραχιόλια Waterfront κοστίζουν 20€ και διατίθενται στο Mah Jong.

  Πατήστε εδώ για να τα αγοράσετε online.

   

  Πιο δημοφιλή

  Μουγγοθόδωρους στο σεξ δεν γουστάρω, γράφει η Γεωργία Δρακάκη. Βρίστε λοιπόν, εάν σας βγαίνει ενστικτωδώς και το ζείτε all the way. Άλλωστε το σεξ είναι η τελευταία σύνδεση που μας απομένει με την ζωώδη μας φύση. Πάμε να γαμηθούμε χωρίς φίλτρα!

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Η ζωηρή γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, που εξακολουθεί να μας κρατά σε εγρήγορση, εμπλουτίστηκε τον χρόνο που διανύουμε με έξι νέα wine bars, καθένα από τα οποία προσφέρει το δικό του, μοναδικό twist, στην οινική εμπειρία. Επιλέγει ο Γιάννης Κοροβέσης.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Πώς μπορεί η αρχιτεκτονική μιας κατοικίας να αναπτύσσεται σαν το ηχείο ενός μουσικού οργάνου;

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή

  Μια μοτοσυκλέτα που σου αφαιρεί εύκολα το άγχος των εξορμήσεων πέρα από την άσφαλτο. Ο Σπύρος Γλύκας την οδήγησε σε δρόμο και χώμα και γράφει τις εντυπώσεις του.

  Andro Ο Άνδρας από την αρχή