Ένα πολυμηχάνημα, ιδανικό για κάθε γραφείο, από 429 ευρώ.

Κατ’ αρχάς, και μόνο που το βλέπεις λες δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Κι όμως, στο μικρό του μέγεθος χωράει κάθε τι που θα μπορούσες να θελήσεις. Ένα γρήγορο φωτογραφικό εκτυπωτή με μέγιστη ανάλυση 4.800 x 1.200 dpi που μπορεί να τυπώσει άνετα από υψηλής ποιότητας φωτογραφίες στο κατάλληλο χαρτί μέχρι ό,τι κείμενο του ρίξεις.

Αν τυπώνεις πολλές σελίδες, μπορείς να έχεις γεμάτο το tray των 250 σελίδων, ώστε να συμπληρώνεις σπάνια χαρτί, ενώ θα χαρείς με το παραπάνω μαθαίνοντας πως ο L6190 διαθέτει ακόμα και αυτόματο σύστημα εκτύπωσης διπλής όψης. Δηλαδή στέλνεις π.χ. 100 σελίδες κείμενο και το πολυμηχάνημα σου τις τυπώνει σε 50 φύλλα, μπρος-πίσω, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εσύ τίποτα! Ακόμα και ο σαρωτής που βρίσκεται στο πάνω μέρος έχει αυτόματο σύστημα τροφοδότησης, οπότε αν θελήσεις να αντιγράψεις μέχρι και 30 σελίδες, απλώς τις βάζεις, πατάς το πλήκτρο της αντιγραφής και μετά περιμένεις!

Τα καλά δεν σταματάνε εδώ, καθώς πέρα από το να συνδέσεις τη συσκευή με έναν υπολογιστή, μπορείς απλώς να τη βάλεις στο δίκτυο του χώρου σου μέσω WiFi και έτσι να έχουν περισσότεροι από ένας πρόσβαση σε αυτόν, είτε από υπολογιστές είτε ακόμα και από κινητά και tablets. Δεν υπάρχει πραγματικά μεγαλύτερη ευκολία από το να βγάζεις φωτογραφία ένα έγγραφο που θες και να το στέλνεις απευθείας από το κινητό για εκτύπωση. Μέχρι να περπατήσεις μέχρι το σημείο που βρίσκεται ο L6190, η εκτύπωση θα έχει βγει. Μέσα από την έγχρωμη οθόνη αφής που διαθέτει, μπορείς να ρυθμίσεις αρκετές λειτουργίες, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση με υπολογιστή.

Αν είσαι από αυτούς που τυπώνουν πολύ, κείμενα ή φωτογραφίες, από μία ή περισσότερες συσκευές, το L6190 θα σου λύσει τα χέρια.

Μια από τις βασικές πληροφορίες που βλέπεις είναι φυσικά και το υπόλοιπο μελάνι που απομένει μέχρι να αδειάσουν τα τέσσερα επανα-γεμιζόμενα cartridges: Black-Cyan-Magenta-Yellow. Εδώ λοιπόν βρίσκεται και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτει ο L6190. Γιατί ΟΚ, το γεγονός ότι δέχεται fax είναι χρήσιμο, αλλά το γεγονός ότι μπορείς να γεμίζεις τα μελάνια απευθείας με μπουκαλάκια είναι ακόμα καλύτερο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του L6190 είναι ότι μπορείς να γεμίζεις εσύ τα μελάνια, όταν βλέπεις ότι τελειώνουν.

Το κόστος χρήσης είναι σημαντικά μειωμένο, αφού δεν αλλάζεις cartridges και κεφαλές. Απλώς αγοράζεις το μελάνι που θες, ανοίγεις το αντίστοιχο καπάκι και γεμίζεις. Και ξανά μετά για κάποιο άλλο μελάνι. Μάλιστα, σε όλη τη νέα σειρά EcoTank, η Epson έκανε το προφανές: τοποθέτησε το σύνολο των τεσσάρων cartridge μελανιών μέσα στο κύριο σώμα της συσκευής, κερδίζοντας χώρο και έχοντας σαφώς καλύτερη εμφάνιση (στα παλαιότερα μοντέλα τα cartridge βρίσκονταν στο πλάι, λες και τα είχες τοποθετήσει εκεί μετά την… κατασκευή του μοντέλου).

Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι από αυτούς που τυπώνουν πολύ, κείμενα ή φωτογραφίες, από μία ή περισσότερες συσκευές, το L6190 θα σου λύσει τα χέρια. Ο υπογράφων, μετά από 2 εβδομάδες χρήσης με το σύστημα συνδεδεμένο στο WiFi του γραφείου, δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να το αποσυνδέσει, για να επιστραφεί στα γραφεία της Epson. Βλέπεις, οι ευκολίες που αξιοποιήθηκαν δύσκολα βρίσκονται αλλού, ειδικά σε ένα τόσο όμορφο και γενικά μικροκαμωμένο σώμα.

Τιμή: €429

 

Διαβάστε ακόμα: Sony A9 – Το τελευταίο μοντέλο της σειράς Άλφα σου δίνει τα πάντα

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top