Επιλέγουμε casual look φορώντας όμως πάνω μας ένα πουλόβερ από λεπταίσθητο κασμίρ.

Kάτι αλλάζει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια των γιορτών. Η πόλη μεταμορφώνεται, φωτίζεται, γίνεται χαρωπή. Ακόμη και οι γκρίζες «ζώνες» της σαν κάπως να είναι λιγότερο θαμπές. Άνθρωποι κυκλοφορούν στο κέντρο κρατώντας τσάντες, φορώντας ένα χαμόγελο αδημονίας. Ναι, μέχρι και τα φανάρια είναι πιο ζωντανά. Είναι το χριστουγεννιάτικο mood που μας πιάνει όλους και πολύ καλά κάνει.

Ας σκεφτούμε μόνο σε πόσες μαζώξεις θα είμαστε καλεσμένοι, σε πόσα τραπέζια και ονομαστικές εορτές. Πόσες ευχές θα ανταλλάξουμε, πόσα δώρα και, τελικά, πόσο μάτια θα μας δουν και θα κρίνουν (καλοπροαίρετα ή μη) το ντύσιμό μας. Οχι, φυσικά και ντυνόμαστε πρώτα για εμάς ακολουθώντας το αισθητικό μας αποτύπωμα, όμως, δεν είναι κακό να αφήνουμε πίσω μας μια συγκεκριμένη αύρα.

Πάνω σ’ αυτήν αύρα «έχτισε» η Falconeri την ανδρική συλλογή της για τον φετινό χειμώνα και ιδιαιτέρως τις γιορτές. Το δίπτυχο που δονεί τη συλλογή είναι: all fashioned κομμάτια για all time classic εμφανίσεις. Τα jumpers με ζιβάγκο με διαφορετικές πλέξεις από κασμίρ κάνουν την εμφάνισή τους σε δυναμικά χρώματα όπως το βουργουνδί αλλά και γήινους τόνους του μπεζ για comfy chic looks. Με πηγή έμπνευσης μία πιο british style ματιά, παρουσιάζονται σχέδια με έντονα μοτίβα με ρόμβους για πιο fusion κομψότητα.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε καμία εκκεντρικότητα, αλλά να πορευτούμε στο σταθερό και αναλλοίωτο στυλ του άνδρα.

Τούτο σημαίνει αυτομάτως πως δεν χρειάζεται να ακολουθήσουμε καμία εκκεντρικότητα, αλλά να πορευτούμε στο σταθερό και αναλλοίωτο στυλ του άνδρα έτσι όπως μας έρχεται από παλιά και εντάσσεται οργανικά στο σήμερα.

Γι’ αυτό και οι συνδυασμοί μπορεί να φαίνονται απειράριθμοι, όμως, μόνοι συγκεκριμένοι εξ αυτών αποδεικνύονται λειτουργικοί και διαχρονικοί. Η Falconeri συνδυάζει το λεπταίσθητο κασμίρ σε πουλόβερ (λαιμόκοψη ή V) με διακριτικές πλέξεις που ταιριάζουν απόλυτα στο casual look που φέρουμε να ενδύσουμε τον εαυτό μας σ’ αυτό το γαϊτανάκι από συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Αν για τις άλλες ώρες, τις πιο βραδινές, έχουμε να επιλέξουμε σε κάτι που να φέρνει σε black tie, εδώ είμαστε περισσότερο αδέσμευτοι και, ίσως, πιο φυσικοί. Πιο κοντά στον εαυτό μας.

Λιτά μοτίβα στα πουλόβερ και γιλέκα που μπορούν να φορεθούν και μετά τις γιορτές.

Δοκιμάστε ένα κασμιρένιο πουλόβερ με απαλές χρωματικές nuance ton-sur-ton με μοτίβα με ρόμβους. Έχει στενή εφαρμογή επομένως μπορείτε να το συνδυάσετε ένα t-shirt με πλέξεις, με fade effect που είναι σε κανονική εφαρμογή.

Μια άλλη εκδοχή που μπορεί να σκεφτείτε είναι ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη απόSuperior Cashmere με πλέξεις. Αυτό κι αν είναι ιδανικό για τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται. Η εφαρμογή του είναι κανονική, επομένως μπορεί να φορεθεί πάνω από t-shirt ή κάτω από τζάκετ.

Το Ultralight Cashmere, με τα εμβληματικά νήματα της Falconeri, τονίζει το easy chic style του πουλόβερ.

Απόλυτα ταιριαστό με την εποχή είναι κι ένα μακρυμάνικο πουλόβερ με λαιμόκοψη από μαλλί με έντονες πλέξεις. Ομοίως, κι αυτό έχει κανονική εφαρμογή και ταιράζει για όλες τις εποχές, όχι μόνο για την γιορτινή περίοδο. Είναι σαφώς ιδανικό για ένα casual look.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα γιλέκο από Ultralight Cashmere, με τα εμβληματικά Falconeri νήματα και σε απόχρωση με marbled effect. Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό για μέσα από jacket. Στα συν ότι θα έχει κανονική εφαρμογή στο σώμα σας. Φυσικά, μπορείτε να το συνδυάσετε με πουλόβερ σε λαιμόκοψη από 100% Ultralight Cashmere. Το Ultralight Cashmere, με τα εμβληματικά νήματα της Falconeri, τονίζει το easy chic style του πουλόβερ. Η απόχρωση είναι επίσης με marbled-effect. Η εφαρμογή του είναι κανονική και γίνεται πιο εφαρμοστό στο στήθος.

 

//Καταστήματα Falconeri: Πανεπιστημίου 6 στο Σύνταγμα, στο Golden Hall και Τσιμισκή 70 στη Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε ακόμα: Χαλαρή κομψότητα, κασμιρένια απαλότητα.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top