Η DIESEL επιστρέφει στη «βάση» της με το ντεμπούτο σε μια νέα ιστορία For Successful Living, με πρωταγωνιστή το διαχρονικό denim.

Στις 31 Ιανουαρίου, στο Breganze της Ιταλίας, η Diesel παρουσίασε την καμπάνια της «For Successful Living, Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020». Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται αυτός ο δηλωτικός υπότιτλος από το γνωστό brand.

Eίχε δημιουργηθεί στις αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ο ιδρυτής Renzo Rosso ήθελε μια φράση που θα παραμείνει τόσο διαχρονική όσο και αληθινή. Κάπως έτσι προέκυψε το περιλάλητο «For Successful Living». Η φράση, που αποτελείται από 3 μόνο λέξεις, περικλείει το όραμα του Rosso: ειρωνεία, πρόκληση, εκκεντρικότητα. Εάν τότε φορούσατε DIESEL, ζούσατε μια επιτυχημένη ζωή. Τόσο απλό.

Στην καμπάνια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιός που για τις ανάγκες του ρόλου γίνεται superhero.

Σήμερα η DIESEL επιστρέφει στη «βάση» της με το ντεμπούτο σε μια νέα ιστορία For Successful Living, με πρωταγωνιστή το διαχρονικό denim, υπενθυμίζοντας ότι επιτυχημένη ζωή σημαίνει να παραμείνεις αληθινός στον εαυτό σου – χωρίς όμως να παίρνεις τον εαυτό σου πολύ σοβαρά.

«For Successful Living» σημαίνει: ειρωνεία, πρόκληση, εκκεντρικότητα.

Η καμπάνια Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 είναι μια ταινία του François Rousselet. Πρωταγωνιστής είναι ένας ηθοποιός που υποδύεται έναν superhero. Σε κάποιες σκηνές ταινίας, έχοντας μια δύσκολη μέρα, προσπαθεί να «πετάξει» χωρίς να έχει μεγάλη επιτυχία. Αμέσως μετά (αφού έχει  εξαντλήσει την υπομονή του σκηνοθέτη του), κατευθύνεται πίσω στο van του, φοράει DIESEL Denim, βγαίνει χαλαρός και κάνει αυτό που δεν μπορούσε να κάνει στο σετ: τελικά πετάει!

Παρακολουθήστε το video:

 

Διαβάστε ακόμα: Το λουκ του μήνα: η κλασική γοητεία του γκρι κοστουμιού.

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top