Έμπνευση από τα παντελόνια των μηχανόβιων με ξεθωριασμένη εμφάνιση που προσδίδει δυναμισμό.

Μια βουτιά στο παρελθόν πάντα είναι χρήσιμη. Μας τοποθετεί καλύτερα στο σήμερα και νοηματοδοτεί με πιο άμεσο τρόπο ακόμη και αντικείμενα που τα θεωρούμε τόσο οικεία. Παράδειγμα το denim παντελόνι που με κάποιο άλλο τρόπο ονομάζεται τζιν.

Από τη Γένοβα του 17ου αιώνα, οπότε και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο ύφασμα έως τις ΗΠΑ των μέσων του 19ου αιώνα που άρχισε να φτιάχνεται σε ποσότητες έτσι ώστε να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες, το denim έγινε συνώνυμο της ανθεκτικότητας.

Κανένα άλλο ύφασμα δεν θα μπορούσε να αντέξει στις σκληρές συνθήκες εργασίας των ανθρώπων της βιοπάλης. Αρκεί να σκεφτούμε πως οι πρώτοι που το φόρεσαν και κατάλαβαν αμέσως την αντοχή του ήταν οι εργάτες που δούλευαν στην εξόρυξη χρυσού.

Τα βασικά συστατικά της σειράς Hardoce Denim είναι η αρρενωπότητα, αλλά και η πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας.

Αλλά, μήπως, και στις μέρες μας κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε στο μυαλό μας όταν αναφερόμαστε στα αγαπημένα μας denim; Θα το φορέσουμε για να πάμε βόλτα με τους φίλους μας ή για καφέ, αλλά θα το επιλέξουμε -έναντι άλλων- για να πάμε μια εκδρομή. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχει καταγραφεί η πληροφορία: αν θέλεις να μην έχεις απρόοπτα, φόρα τζιν. Ούτε σχισίματα ούτε άγχος.

Προσέξτε τις λεπτομέρειες στη ραφή. Εχουν τη σημασία τους.

Αυτό, όμως, δεν πρέπει ποτέ να ακυρώνει μέσα μας την έννοια του στυλ. Κι όμως, δεν είναι όλα τα denim ίδια. Η χάρη και η λειτουργικότητα μπορούν να συνδυαστούν και αυτό ακριβώς καταφέρνει η G-Star RAW που επανακυκλοφορεί στις μέρες μας την πιο σέξι καμπάνια της επιστρέφοντας στο στοιχείο της, το Hardcore Denim.

Από το 1989, η  G-Star RAW παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της «Just the Product». Και εδώ το προϊόν έχει χαρακτήρα και ουσία.

Φανταστείτε μια denim-on-denim εκδοχή με τζιν πουκάμισο και μαύρα δερμάτινα μποτάκια.

Τα βασικά συστατικά της σειράς αυτών των τζιν είναι ότι αγκαλιάζουν το αντρικό σώμα προσδίδοντάς του έτσι περισσή αρρενωπότητα, αλλά και είναι φτιαγμένα από πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Μιλάμε για ένα ενδυματολογικό στοιχείο που δεν γίνεται να το αφαιρέσεις από τη βασική αντρική γκαρνταρόμπα. Καλά και χρήσιμα είναι τα υφασμάτινα παντελόνια και τα chinos, αλλά σαν τη χρησιμότητα ενός καλού denim δεν υπάρχει.

Mε ενίσχυση στα γόνατα που προσδίδει επιμελώς ατημέλητο στυλ.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις μέρες μας ένα καλό denim αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα και ένα ευκρινές attitude μπορεί να σταθεί και σε περιστάσεις περισσότερο επίσημες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Hardcore Denim της G-Star RAW, έχουμε να κάνουμε με ένα παντελόνι που προσδίδει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στον κάτοχό του, ενώ θαυμαστή είναι η ικανότητα προσαρμογής στο σώμα μας.

Ειδικότερα, το νέο G-Star Scutar 3D είναι ένα νέο blueprint για άντρες. Πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή του γνωστού G-Star Citishield Jeans, εμπνευσμένο από τα motor cycle pants με ξεθωριασμένο look και ενίσχυση στα γόνατα. Σαν να λέμε: εξασφαλίζεται και η αντοχή, αλλά και το στυλ.

Φανταστείτε μια denim-on-denim εκδοχή με τζιν πουκάμισο (άλλο ένα must στο ανδρικό ντύσιμο) και μαύρα δερμάτινα μποτάκια.  Είστε έτοιμοι για βόλτα.

//Κεντρική διάθεση: Sport And Fashion Freedom LTD, 212 00 03 710

Βρείτε τη συλλογή online στο hionidis.com και στο hotelshops.gr   

Follow: @gstarraw_greece

 

 

Διαβάστε ακόμα: Υπέρ ή κατά του ξεσκισμένου τζην;

 

 

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top