Απλό, κομψό και κλασικό, το Jaeger-LeCoultre Polaris Date είναι ένα καθημερινό σπορ ρολόι με old school χαρακτήρα.

  Jaeger-LeCoultre Polaris Date

  Όσοι είναι aficionados των ρολογιών γνωρίζουν ότι η Jaeger-LeCoultre είναι μια ωρολογοποιία που της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Από το 1833 όταν και ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να καινοτομήσει ουκ ολίγες φορές, ενώ έχει στο όνομά της καταχωρημένες εκατοντάδες εφευρέσεις και πατέντες, ανάμεσά τους του μικρότερου μηχανισμού του κόσμου, ενός από τα πιο περίπλοκα ρολόγια χειρός της αγοράς και ενός ρολογιού με σχεδόν αέναη κίνηση.

  Στο Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας στη Γενεύη ωστόσο αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο all time classic δρόμο, παρουσιάζοντας και το Polaris Date. Με διάμετρο 42mm, χωρίς χρονογράφο, αλλά με το παράθυρο της ημερομηνίας να εμφανίζεται στο καντράν, οι ειδικοί ποντάρουν ότι αυτό το μοντέλο θα είναι το bestseller από τη νέα γενιά Polaris.

  Απλό, κομψό και κλασικό, το Jaeger-LeCoultre Polaris Date είναι ένα καθημερινό σπορ ρολόι με old school χαρακτήρα. Η μεγάλη του δύναμη είναι οι ισορροπημένες αναλογίες και οι έντονες αντιθέσεις στο καντράν που του χαρίζουν gravitas αλλά και ελαφράδα, όπως εντοπίζουμε σε μάρκες σαν τις IWC και Bell&Ross. Είναι ένα ρολόι κυριολεκτικά για κάθε μέρα, από τζην μέχρι black tie.

   

  Στην επόμενη σελίδα: 101 χρόνια Cartier Tank.

  1 2 3 4 5 6

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top