Με κάσα 45 mm από ροζ χρυσό 18 καρατίων, με λακαρισμένο λευκό καντράν και αριθμητική απεικόνιση ωρών και λεπτών (heures sautantes), είναι το πρώτο ρολόι του είδους στην ιστορία της IWC που συνδυάζει το αναλογικό με το ψηφιακό.

  IWC Pallweber Edition “150 Years”

  Το Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας στη Γενεύη είναι μια από τις μεγαλύτερες ετήσιες γιορτές για τον κόσμο του ρολογιού, με πολλές εταιρίες να προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις μέσα από τις δημιουργίες τους. Ωστόσο, αυτή που φέτος, έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της ήταν η IWC. Και όχι άδικα.

  Η IWC συμπληρώνει φέτος 150 χρόνια ζωής και στην έκθεση της Γενεύης αποφάσισα να το γιορτάσει με το πιο μεγαλοπρεπέστατο τρόπο: παρουσιάζοντας την συλλεκτική Edition “150 Years”. Το μοντέλο όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το IWC Pallweber.

  Με κάσα 45 mm από ροζ χρυσό 18 καρατίων, με λακαρισμένο λευκό καντράν και αριθμητική απεικόνιση ωρών και λεπτών (heures sautantes), είναι το πρώτο ρολόι του είδους στην ιστορία της IWC που (ξανά)συνδυάζει το αναλογικό με το ψηφιακό καθώς εμπνέεται από ένα εμβληματικό ιστορικό μοντέλο. Μια μοναδική έκδοση περιορισμένη στα 250 αντίτυπα.

  Eίναι το ρολόι που ξεχωρίσαμε σε ένα αποκλειστικό preview στην Ελβετία, πριν από τη φετινή SIHH.

   

  Στην επόμενη σελίδα: Ο πλατινένιος κόσμος του Royal Oak Chronograph.

  1 2 3 4 5 6

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top