Η Google θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φτιάξει τα γραφεία των ονείρων της.

  Ούτε μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που γράφαμε για το εξωφρενικά τέλειο νέο αρχηγείο της Apple στην Καλιφόρνια και ένας άλλος κολοσσός της τεχνολογίας ήρθε για να αποκαλύψει τα δικά του αρχιτεκτονικά και μελλοντικά σχέδια.

  Την ώρα που οι περισσότερες πολυεθνικές προβληματίζονται για το αν θα μείνουν ή όχι στην Αγγλία εξαιτίας του Brexit, η Google όχι μόνο έχει πάρει την απόφασή της, αλλά την ανακοίνωσε και με εντυπωσιακό τρόπο. Θα μείνει για πολλά χρόνια στο Λονδίνο και μάλιστα θα μείνει σε ένα φανταστικό κτίριο.

  Έτσι φαντάζονται ότι θα είναι το εσωτερικό των νέων γραφείων.

  Η Google έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το αρχηγείο της στο Λονδίνο και μας έκανε να θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε για αυτήν. Τσάμπα!

  Τα νέα της γραφεία θα στεγαστούν σε ένα μοντέρνο 11οροφο κτίριο απέναντι από τον σταθμό του Κινγκ Κρος και θα έχουν τα πάντα: πάρκο στην οροφή, γραφεία, καταστήματα, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, στίβο για τρέξιμο και θα στεγάζει 7.000 υπαλλήλους. Ενώ στα σχέδια της εταιρίας είναι να ενώσει το νέο κτίριο με τα ήδη υπάρχων γραφεία της Google που είναι σχεδόν δίπλα.

  Πάρκο στην οροφή, γραφεία, καταστήματα, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 θα είναι μερικές από τις εγκαταστάσεις μέσα στο νέο αρχηγείο της Google.

  Το σχέδιο της Google αναμένεται να κοστίσει 1 δισ. δολάρια, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο κτίριο-ιδιοκτησία της Google εκτός των συνόρων της ΗΠΑ. Το πότε θα ολοκληρωθεί το project δεν έγινε γνωστό, αλλά για τέτοια γραφεία αξίζει να κάνεις υπομονή.

   

  Διαβάστε ακόμα: Η Antiqua της νέας εποχής

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top