Με την τιμή της Advent Aurora να αγγίζει τα 1.295 δολάρια, η GREY δημιούργησε την πιο ακριβή θήκη για κινητά στον κόσμο.

  Όταν πριν από τρεις εβδομάδες η Apple παρουσίασε σε όλο τον κόσμο το iPhone X, πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν, ακόμα περισσότεροι ήταν εκείνοι που προβληματίστηκαν. Βλέπεις η τιμή του νέου μοντέλου της αυτοκρατορίας που δημιούργησε ο Steve Jobs άγγιζε τα 999 δολάρια στην καλύτερη περίπτωση.

  Βέβαια έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν ότι οι φανατικοί οπαδοί της Apple δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, όταν θέλουν να αποκτήσουν ένα προϊόν της αγαπημένης τους εταιρίας. Και κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα. Ωστόσο, τελικά φαίνεται πώς ότι έχει σχέση με την Apple, έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύσει την τιμή του.

  Έχει κατασκευαστεί από τιτάνιο, ενώ το design της έχει εμπνευστεί από τις γραμμές των supercars, δίνοντας στη θήκη έναν sport και επιθετικό σχεδιασμό.

  Καλύτερο παράδειγμα για αυτό; Η εταιρία GRAY που παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τη νέα της θήκη για το iPhone X. Το τρελό της υπόθεσης; Η θήκη είναι πιο ακριβή από το ίδιο το iPhone X!

  Η Advent Aurora, όπως ονομάζεται η θήκη, έχει κατασκευαστεί από τιτάνιο, ενώ το design της έχει εμπνευστεί από τις γραμμές των supercars, δίνοντας στη θήκη έναν sport και επιθετικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με την GRAY, η Advent Aurora θα κοστίζει 1.295 δολάρια.

   

  Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το υπέροχο θέατρο του Apple Park που είναι αφιερωμένο στον Steve Jobs

   

   

  x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

  Button to top