Tα HUAWEI FreeBuds 4 όχι μόνο προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, αλλά μεταφέρουν την εμπειρία ANC ακρόασης σε εντελώς νέο επίπεδο.

Τα νέα Bluetooth True Wireless Stereo (TWS) HUAWEI FreeBuds 4 είναι εδώ. Νέα προσθήκη στη σειρά TWS ακουστικών της HUAWEI, τα νέα FreeBuds 4 είναι τα πρώτα ακουστικά παγκοσμίως που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM) Active Noise Cancellation (ANC).

Χάρη στη λειτουργία ANC, το ελαφρύ βάρος τους, την υψηλή ποιότητα ήχου που αποδίδουν και τις δυνατότητες έξυπνης συνδεσιμότητας που προσφέρουν, τα HUAWEI FreeBuds 4 όχι μόνο προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, αλλά μεταφέρουν την εμπειρία ANC ακρόασης σε εντελώς νέο επίπεδο.

Διαθέσιμα από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, τα HUAWEI FreeBuds 4 συνοδεύονται από ένα δώρο, ένα best-seller HUAWEI προϊόν: το HUAWEI Band 4.

Tα HUAWEI FreeBuds 4 μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation.

Ανεβαίνει ο πήχης 

Το 2019, η HUAWEI παρουσίασε τα FreeBuds 3, τα πρώτα ασύρματα, open-fit ακουστικά με Active Noise Cancellation, επιτρέποντας επιτέλους στους καταναλωτές να απολαύσουν την άνεση των open-fit ακουστικών ενώ παράλληλα επωφελούνται από την εντυπωσιακή ποιότητα ήχου ANC. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη και με προηγμένη πλέον  τεχνογνωσία, η HUAWEI εξόπλισε τα FreeBuds 4 με τελευταίας τεχνολογίας Open-fit ANC, η οποία βελτίωσε το noise cancelling σε επίπεδο software και hardware, αναβαθμίζοντας σημαντικά την εμπειρία ακρόασης.

Τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι τα πρώτα open-fit ακουστικά που διαθέτουν τεχνολογία Adaptive Ear Matching (AEM). Ανιχνεύοντας αυτόματα το σχήμα του αυτιού και τις εκάστοτε συνθήκες, τα HUAWEI FreeBuds 4 μπορούν έξυπνα να καθορίσουν τη βέλτιστη ρύθμιση noise cancellation, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν σταθερή και υψηλή ποιότητα ήχου ανεξαρτήτως συνθηκών.

Τα νέα HUAWEI FreeBuds 4 είναι το πρώτο ζευγάρι open-fit ακουστικών που χρησιμοποιεί τεχνολογία dual-microphone noise cancellation: τα δύο μικρόφωνα ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αγγίζοντας κορυφαία επίπεδα στην κατηγορία τους.

Τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα σύνθετο διάφραγμα από Liquid Crystal Polymer (LCP), το οποίο υποστηρίζει εύρος συχνοτήτων έως 40kHz, παρέχοντας υψηλή ποιότητα ήχου. Με ελάχιστες απώλειες , ο ήχος ακούγεται πιο πλούσιος και πιο πλήρης.

Tα HUAWEI FreeBuds 4 είναι εξοπλισμένα με ένα dynamic οδηγό  14,3 χιλιοστών, που παράγει πιο βαθύ και πιο εντυπωσιακό μπάσο.

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeBuds 4 είναι εξοπλισμένα με ένα dynamic οδηγό  14,3 χιλιοστών, που παράγει πιο βαθύ και πιο εντυπωσιακό μπάσο. Όσον αφορά την απόδοση μπάσων, τα HUAWEI FreeBuds 4 χρησιμοποιούν ένα τελευταίας τεχνολογίας εργαλείο βελτιστοποίησης μπάσων (bass enhancement engine), έναν αγωγό μπάσου (bass tube) και ένα motherboard για να σχηματίσουν μια πλήρως οχυρωμένη κοιλότητα ήχου. Σε σύγκριση με τα FreeBuds 3, τα απολύτως αεροστεγή HUAWEI FreeBuds 4 βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του μπάσου, αυξάνοντας την έντασή του κατά 15%.

Με το ANC απενεργοποιημένο, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Με το ANC ενεργοποιημένο, προσφέρουν  2,5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία “quick charge”, έπειτα από φόρτιση μόλις 15 λεπτών μπορούν να παρέχουν 2,5 ώρες ηχητικής απόλαυσης, οπότε οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το επίπεδο της μπαταρίας όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή όταν βιάζονται.

Tα FreeBuds προσφέρουν 4 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής, ενώ μαζί με τη θήκη φόρτισης, η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες.

Ανετη εφαρμογή, ελαφρύ βάρος, εκλεπτυσμένο design

Η άνεση είναι κλειδί για τη διασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας χρήστη. Σε σύγκριση με τα προγενέστερα HUAWEI FreeBuds 3, τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν υποστεί 13 βελτιστοποιήσεις για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος. Το κάθε ακουστικό ζυγίζει μόλις 4,1 γραμμάρια. Τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν επίσης περάσει από τρεις επιπλέον βελτιώσεις στη συνολική καμπυλότητα τους, για καλύτερη εφαρμογή. Η σειρά βελτιστοποιήσεων όχι μόνο επιτρέπει πιο ευχάριστη και πιο σταθερή εφαρμογή, αλλά επιτρέπει επίσης ενισχυμένη απόδοση ANC.

Η θήκη φόρτισης των HUAWEI FreeBuds 4 είναι μόλις 21,2 χιλιοστά και ζυγίζει μόνο 38 γραμμάρια, είναι δηλαδή κατά 6,3% μικρότερη και κατά 20,8% ελαφρύτερη από την προηγούμενη. Διαθέτει συμμετρικό και εκλεπτυσμένο στρογγυλό σχέδιο, με απλοϊκή αλλά εξελιγμένη αισθητική και διατίθεται σε διάφορα χρώματα, μεταξύ των οποίων και Ceramic White και Silver Frost.

Oι χρήστες απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή εκπομπή χωρίς να χάνουν κλήσεις.

Έξυπνη Συνδεσιμότητα

Αξιοποιώντας το οικοσύστημα συσκευών της HUAWEI και την κορυφαία τεχνογνωσία στην ασύρματη συνδεσιμότητα, τα HUAWEI FreeBuds 4 προσφέρουν διάφορες δυνατότητες διασύνδεσης, όπως ζεύξη εγγύτητας (proximity pairing), pairing μέσω cloud, σύνδεση με δύο συσκευές (dual device connection) και Κέντρο Διασύνδεσης Ήχου (Audio Connectivity Centre). Τα ακουστικά είναι απολύτως συμβατά με όλα τα λειτουργικά συστήματα (iOS ή Android), ανεξαρτήτως κατασκευαστή και με οποιαδήποτε συσκευή HUAWEI η οποία διαθέτει EMUI, από smartphone μέχρι tablet και laptop , παρέχοντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία συνδεσιμότητας και μια απολαυστική εμπειρία  ήχου στους καταναλωτές, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στα ασύρματα ακουστικά.

Σε σύγκριση με τα προγενέστερα HUAWEI FreeBuds 3, τα HUAWEI FreeBuds 4 έχουν υποστεί 13 βελτιστοποιήσεις για περαιτέρω μείωση μεγέθους και ελαφρύτερο βάρος.

Με την  λειτουργία dual device connection τα HUAWEI FreeBuds 4 συνδέονται με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Είτε πρόκειται για smartphone, tablet, υπολογιστή, smartphone ή έξυπνη οθόνη HUAWEI ή οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή Android, iOS ή Windows, οποιεσδήποτε δύο συσκευές μπορούν να συνδεθούν στα HUAWEI FreeBuds 4 την ίδια στιγμή. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μουσική ή εκπομπή χωρίς να χάνουν κλήσεις. Και όταν χτυπάει το τηλέφωνο; Η μουσική ή η εκπομπή τίθεται σε παύση και τα ακουστικά αυτομάτως συνδέονται στην κλήση.

Το Audio Connectivity Centre, πρότυπο HUAWEI AI Life, δίνει δυνατότητα για διασύνδεση έως και δέκα συσκευών, με τους χρήστες να μπορούν να περάσουν από τη μία συσκευή στην άλλη με ένα απλό tap.Ως μία σημαντική συσκευή στη στρατηγική Seamless AI Life της HUAWEI, τα HUAWEI FreeBuds 4 έρχονται με ολοκληρωμένες βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους τους όσον αφορά το noise canceling, την άνεση στην εφαρμογή, την ποιότητα ήχου και τη συνδεσιμότητα.

Όχι μόνο αντιπροσωπεύουν την κορυφαία ηχητική ισχύ της HUAWEI στον τομέα TWS, αλλά και επιδεικνύουν τη συνολική στρατηγική της HUAWEI ως προς την παροχή εμπειρίας Seamless AI Life. Στο μέλλον, η HUAWEI θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας και της έξυπνης εμπειρίας ήχου, φέρνοντας ακόμη πιο συναρπαστικά προϊόντα ήχου στους καταναλωτές παγκοσμίως.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Ρολόγια HUAWEI Watch 3 Series – pro βοηθοί της υγείας και του σώματός μας.

 

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top