Ποιος να το περίμενε ότι σε μια παραγωγή που κοστίζει ετησίως 100 εκ., κάποια κοστούμια θα ήταν φτιαγμένα από χαλιά της IKEA. (Πηγή: HBO)

Μέχρι φέτος η IKEA ήταν το αγαπημένο «μαγαζί» των φοιτητών, καθώς εκεί μπορούσαν να βρουν εύκολα, γρήγορα και (σχετικά) φτηνά έπιπλα, για να φτιάξουν την πανεπιστημιακή ζωή τους. Ωστόσο μέσα στο 2017 η σουηδική εταιρία και ιδιαίτερα η ομάδα επικοινωνίας της, έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους.

Ήταν πριν από περίπου 4 μήνες, όταν η IKEA έβγαλε την απίστευτη απάντηση στον γαλλικό οίκο Balenciaga και την «μαϊμού» τσάντα του αξίας 2.000 ευρώ, που ουσιαστικά ήταν μια luxury απομίμηση της πάμφθηνης τσάντας Frakta. Και τώρα, στο «στόχαστρο» της μπήκε και το Game of Thrones.

Οι υπεύθυνοι της IKEA, με μια έξυπνη troll κίνηση, εξέδωσαν τον δικό τους οδηγό μετατροπής των χαλιών τους σε κάπες του GoT.

Πριν από μια εβδομάδα το GoT -των 10 εκ. δολαρίων το επεισόδιο- τρέλανε το ίντερνετ όταν αποκάλυψε ότι οι κάπες που φοράει ο Jon Snow και τα υπόλοιπα μέλη της Νυχτερινής Φρουράς είναι ουσιαστικά φθηνά χαλιά της IKEA. Η υπεύθυνη κοστουμιών της σειράς Michele Clapton το παραδέχθηκε σε μια ομιλία της στο Getty Museum του Λος Άντζελες, αν και έσπευσε να συμπληρώσει πως η ομάδα της κάνει σκληρή δουλειά ώστε να μετατρέψει τα χαλιά στις κατάλληλες κάπες.

Ωστόσο, μάλλον, αυτό το τελευταίο κομμάτι της Clapton δεν έπεισε ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της IKEA, που με μια έξυπνη troll κίνηση, εξέδωσαν τον δικό τους οδηγό μετατροπής των χαλιών τους σε κάπες! Και η αλήθεια είναι πως οι κάπες είναι έτοιμες τόσο εύκολα και γρήγορα σαν ένα τραπεζάκι του καφέ από την IKEA.

Ο οδηγός της IKEA για να φτάξεις τις κάπες του GoT. (Πηγή: IKEA)

 

Διαβάστε ακόμα: Ο οίκος Prada έφτιαξε έναν συνδετήρα αξίας 160 ευρώ και το διαδίκτυο εκνευρίστηκε

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top