«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ζούσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60: λατρεύω τύπους όπως τον Connery ως Bond, τον Gianni Agnelli, τον Σταύρο Νιάρχο και τον Michael Caine από το φιλμ “The Ipcress File”». (Φωτογραφία: Luke Carby)

Alexander Kraft
@alexander.kraft, CEO, 44 ετών, Μονακό, 34,700 followers

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το Instagram πριν από περίπου δύο χρόνια. Πάντα μου άρεσε να φωτογραφίζω τις τρελές στιγμές από τη ζωή μου (είμαι CEO στο Sotheby’s International Realty) έτσι είπα να ξεκινήσω να κρατάω ένα φωτογραφικό “ημερολόγιο” με αυτά που κάνω. Αλλά χωρίς να παίρνω τον εαυτό μου ιδιαίτερα σοβαρά.

Έχω δουλέψει πολύ με το προσωπικό μου στυλ από όταν πλησίαζα τα 30 και τα τελευταία 10-15 χρόνια έχω κατασταλάξει στο look που μου αρέσει. Θυμάμαι από την εποχή που ξεκίνησα στην Sotheby’s πήγαινα στο γραφείο με κοστούμι και καλογυαλισμένα παπούτσια. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ζούσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60: λατρεύω τύπους όπως τον Connery ως Bond, τον Gianni Agnelli, τον Σταύρο Νιάρχο και τον Michael Caine από το φιλμ “The Ipcress File”.

Δεν ξεκίνησα τον λογαριασμό μου στο Instagram για να δίνω συμβουλές στυλ σε άλλους άνδρες, αλλά γρήγορα παρατήρησα ότι πολλοί ήθελαν να μάθουν διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα που γυαλίζω τα παπούτσια μου. Και τελικά είναι ωραία να μεταδίδεις τη σοφία σου και σε άλλους ανθρώπους».

Αγαπημένες διευθύνσεις: «Κοστούμια αγοράζω από τον παριζιάνο ράφτη Cifonelli, παπούτσια από τον Edward Green και από τον Stefano Bemer στην Ιταλία, ρολόγια από το Chrono24 και καπέλα από το Hornets Kensington».

 

Στην επόμενη σελίδα: Dennis Walter, «επιστροφή στα ’20s και τους Peaky Blinders».

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top