«Η ανδρική βιομηχανία μόδας, σου δίνει την αίσθηση ότι αδιαφορεί για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες». (Φωτογραφία: Jordan Curtis Hughes)

David Evans
@greyfoxblog, πρώην δικηγόρος και καθηγητής, 61 ετών, Λονδίνο, 11,000 followers

«Η αλήθεια είναι πώς ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για το στυλ μου, τουλάχιστον μέχρι να φτάσω στο 50ο έτος της ηλικίας μου. Τότε άρχισα να έχω ένα blog, για το τι είναι ωραίο να φοράνε άνδρες όταν φτάνουν σε κάποια ηλικία. Είδα ότι υπήρχε μια τέτοια ανάγκη. Όταν περπατάς στο Λονδίνο βλέπεις το 95% των ανδρών να κυκλοφορούν φορώντας κοστούμια, τα οποία στους περισσότερους δεν ταιριάζουν ή τα συνδυάζουν με άθλια παπούτσια.

Είδα το Instagram σαν μια ευκαιρία να δείξω στον κόσμο τι εννοούσα. Δεν λέω στους άλλους τι να αγοράσουν και τι να φορέσουν, απλά λέω την άποψή μου για το τι θα μπορούσαν να κάνουν. Η ανδρική βιομηχανία μόδας, σου δίνει την αίσθηση ότι αδιαφορεί για τους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες – όλα τα μοντέλα είναι 20 ετών, όμως τα ρούχα μπορούν να τα φορέσουν και μεγαλύτεροι.

Το στυλ μου έχει εμπνευστεί από τον blogger The Sartorialist και τις φωτογραφίες που ανεβάζει από την Pitti Uomo, εκεί που δείχνει άνδρες μιας ηλικίας ντυμένους πολύ κομψά.

Παλιότερα, όταν δούλευα ως δικηγόρος, το στυλ μου ήταν πολύ πιο κλασικό και παλιομοδίτικο. Τώρα πιστεύω ότι είμαι πιο smart-casual, ενώ δοκιμάζω και νέα πράγματα. Νομίζω ότι σήμερα οι πειραματισμοί επιτρέπονται περισσότερο».

Αγαπημένες διευθύνσεις: «Η αγαπημένη μάρκα είναι SEH Kelly, αν και συχνά αγοράζω πράγματα από το Private White VC στο Μάντσεστερ. Για τσάντες προτιμώ το Cherchbi, για γραβάτες το Shaun Gordon, ενώ για παπούτσια το Carréducker».

 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε site που ίσως δεν γνώριζες έως σήμερα, για διαφορετικό ανδρικό στυλ

1 2 3 4 5

 

 

x Ακολουθήστε το Andro στο Facebook

Button to top